22.05.2018  |  Kommunikation

CSR-rapport: Velkommen til Fazer Food Services’ CR-redegørelse 2017

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den bedste smagsoplevelse skaber vi ved at drive en ansvarlig forretning. Måden, hvorpå råvarerne tilvejebringes og maden produceres og forbruges, har en betydelig indflydelse på miljøet, samfundet og på vores velvære. Så hvordan kan vi træffe de mest bæredygtige valg?

Missionen er ”mad med mening”, og vi går hver dag på arbejde for at skabe glæde og velvære gennem meningsfyldte madoplevelser. Og netop ordet mening er for os, når ansvarlighed er tænkt helt ind i kernen af forretningen. Vi skal tjene penge, men det skal gøres på en ansvarlig måde.

I 2017 har vores hovedfokus været at skabe en endnu mere sikker arbejdsplads for vores medarbejdere, og vi tror på, at vi er på vej i den rigtige retning. Ikke kun i hverdagen mærker vi arbejdsglæden, som det sikre arbejdsmiljø er med til at skabe, men det kom også til udtryk i årets klimaundersøgelse, som aldrig har været bedre. Arbejdsglæden smitter af på både mad, gæster og kunder. Vores tilfredshedsmålinger hos både gæster og kunder er nemlig også på det højeste nogensinde.

Hver dag arbejder vi på at holde os opdaterede på tidens trends og den nyeste smag. Vegetarmad, sund og nærende mad, økologi og bæredygtighed i bred forstand er emner, der igen i år har fyldt meget, og vi tror på, at det er kommet for at blive. I foråret 2017 tog vi skridtet videre i den grønne retning, da vi med stor succes introducerede vores nye vegetarkoncept, ”Wicked Rabbit”, for de studerende på Københavns Universitet.

Vi kan se tilbage på et godt 2017 og ser frem til et endnu mere bæredygtigt 2018.

God læselyst!

Morten Hammerich
Adm. direktør, Fazer Food Services A/S

Mere fra Fazer Food Services A/S

Fazer Food Services A/S

http://www.fazerfoodservices.com/da

Frokosten er vigtig for arbejdsdagen. Den er din personlige energi-optankning, fællesskabets samlingspunkt og firmaets kulturskaber. Frokosten skal være en bekymringsfri zone, hvor du med ro i maven kan nyde maden. Derfor har vi taget alle de hensyn, der kan tages, til både smag, oplevelse, økologi, bæredygtighed og meget mere.Fazer Food Services A/S en del af den familieejede finske Fazer-koncern…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere