23.03.2018  |  Kommunikation

Vi går ind i dansk arbejde for øget genanvendelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fortum Waste Solutions er trådt ind i brancheforeningen Affalds- og Ressourceindustrien (ARI), der arbejder for øget kommerciel genanvendelse af affald. Dermed lobbyer vi sammen med landets fire største private virksomheder på området for at gøre affaldssektoren mere cirkulær.

”Det er naturligt for os at gå med i ARI’s arbejde. Både globalt og fra vores danske base i Nyborg har vi i mange år arbejdet med at miljøbehandle affald og udvikle nye teknologier. Der er mere end nogensinde behov for, at private virksomheder går forrest og skaber rammerne om fremtidens cirkulære løsninger”, siger Jonathan Cope, der er salgsdirektør hos Fortum Waste Solutions.

ARI er en brancheforening under Dansk Industri, og medlemsvirksomhederne håndterer store dele af Danmarks husholdning- og erhvervsaffald. ARI’s øvrige medlemmer er Marius Pedersen, Meldgaard Holding, RGS Nordic og Stena Recycling.

Mere fra Fortum Waste Solutions A/S

Fortum Waste Solutions A/S

http://www.fortum.dk/wastesolutions

Fortums mission er at engagere virksomheder og samfund i at omstille sig til en renere verden. En verden med mindre CO2-udledning. En verden hvor skadelige stoffer fjernes fra kredsløbet, og hvor værdifulde råstoffer genanvendes i et uendeligt cirkulært kredsløb. Fortum har globalt ca. 8.000 medarbejdere. 62 % af virksomhedens elproduktion er CO2-fri. Plastik genanvendes i stor stil…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere