24.05.2023  |  Klima, miljø og energi

Vores CSR-rapport for 2022 er klar

Indhold fra partner Hvad er dette?

I rapporten præsenterer vi vores samfundsansvarlige resultater for 2022, og hvordan vi i løbet af året arbejdede på at reducere vores klimaaftryk.

En vigtig milepæl

I efteråret nåede vi en stor milepæl på rejsen mod en mere bæredygtig fremtid, da vi i september måned modtog vores verdensmålscertificering. Med certificeringen har vi nu et officielt bevis på, at vi tager aktiv del i realiseringen af FN’s verdensmål, og at vores udvalgte mål er fuldt integrereret i vores forretningsstrategi.

Gennem løbende analyse og evaluering af vores indsatser for de udvalgte verdensmål sikrer vi bæredygtig fremdrift og bidrager positivt til den bæredygtige forandring.

Læs også mere om verdensmålscertificeringen her.

Mindre tekstilspild med DFD upcy

Det er fortsat en topprioritet at udnytte vores tekstiler maksimalt, og det glæder os derfor, at konceptet DFD upcy fortsat mødte stor interesse hos kunder, kolleger og andre samarbejdspartnere i 2022. Konceptet er en vigtig katalysator for vores grønne omstilling og målet om at genanvende 100 % af vores kunders kasserede tekstiler i 2025.

I 2022 formåede vi at genanvende 71 % af de kasserede tekstiler og udviklede 26 nye styles.

Læs mere om konceptet her.

Kompetenceudvikling i fokus

2022 blev også året, hvor vi for alvor skruede op for vores interne uddannelsesindsats, der har været sat på standby i de forgange år som følge af COVID-19. Året bød på opstarten og udviklingen af nye kurser, der er målrettet både vores produktionsmedarbejdere og kontoransatte. Med kurserne ønsker vi at klæde vores medarbejdere godt på til fremtidens udfordringer samt bidrage positivt til deres faglige såvel som personlige udvikling.

Læs meget mere om vores samfundsansvarlige arbejde i CSR-rapporten her.

Mere fra Textilia Group A/S

Textilia Group A/S

www.textilia.dk

Textilia blev etableret i 1958 og leverer i dag specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher.Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi i Textilia arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er det sund fornuft og…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere