Scandic sætter en stopper for madspild
Scandic-hotellerne sætter fokus på madspild og vil fremover arbejde målrettet med at reducere restauranternes madaffald.
Scandic går nu et skridt videre i kampen om bæredygtighed og stiller skarpt på det affald, som hotelkædens restauranter producerer. Især morgenmadsaffaldet står for skud, eftersom et nyligt gennemført pilotprojekt viser, at viden og planlægning kan reducere morgenmadsaffaldet med cirka 30 procent.
I løbet af sidste efterår testede vi løsninger med måling af madaffald på flere hoteller, og det er fantastisk at mærke den fokus og glæde, der er omkring projektet på hotellerne, siger Søren Faerber, Director Food & Beverage ved Scandic Danmark.
Læs også: Hotelbranchen går i sort for miljøet
Nogle af de tiltag, hotellet har foretaget, indebærer for eksempel at lave chips af broccolistokke, presse juice fra rester af frugt og grønt samt at skære alt pålæg selv. Alle tiltag, der bidrager til et reduceret madspild.