Aalborg Kongres & Kultur Center

akkc.dk/

  • akkc@akkc.dk
  • 99355555
  • Europa Plads 4, 9000 Aalborg, Danmark

Branche/Sektor:

Information og kommunikation, Turisme

Om

ISO 20121 – bæredygtige events
Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) er som det første og pt. eneste eventsted i Danmark certificeret efter den internationale standard ISO 20121 for bæredygtige events. Det indebærer, at vi har skabt et ledelsessystem, som sikrer en systematiseret tilgang til bæredygtighed i AKKC, samt en konstant…

Læs mere  

Om

ISO 20121 – bæredygtige events
Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) er som det første og pt. eneste eventsted i Danmark certificeret efter den internationale standard ISO 20121 for bæredygtige events. Det indebærer, at vi har skabt et ledelsessystem, som sikrer en systematiseret tilgang til bæredygtighed i AKKC, samt en konstant forbedring af vores bæredygtighedsperformance.

I AKKC har vi en ambition om at være Nordens bæredygtige mødested, hvorfor bæredygtighed er en af vores grundlæggende værdier. Det betyder, at vi tager hensyn til mennesker, miljø og økonomi i enhver virksomhedsbeslutning.

Vi oplever at flere og flere kunder efterspørger en mere bæredygtig måde at afholde deres arrangementer på. Vi ønsker at skabe en bevidsthed hos disse kunder om, at AKKC tager opgaven seriøst og når AKKC gæstes af ca. 500.000 mennesker om året er det vores ønske, at de får et indtryk af AKKC som bæredygtigt eventsted – og at de selv præges til en mere bæredygtig adfærd til gavn for hele samfundet.

Generel information:

  • Et af de største og mest fleksible eventsteder i Skandinavien
  • 22000 etagekvadratmeter
  • Tre forretningsområder: Musik & Teater, Møder & Kongresser, Messer & Udstilling
  • Over 500.000 besøgende, mere end 1800 arrangementer (2017)

For mere information om AKKC’s bæredygtighedsarbejde klik her.

Kontaktpersoner

Fie Glerup Gjørtz

Koordinator for bæredygtighed

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere