Aalborg Kongres & Kultur Center

akkc.dk/

  • akkc@akkc.dk
  • 99355555
  • Europa Plads 4, 9000 Aalborg, Danmark

Branche/Sektor:

Information og kommunikation, Turisme

Om

Certificeret efter ISO 20121 – bæredygtige events og efter DNV GL's verdensmål 


Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) er som det første eventsted i Danmark certificeret efter den internationale standard ISO 20121 for bæredygtige events. Det indebærer, at vi har skabt et ledelsessystem, som sikrer en systematis…

Læs mere  

Om

Certificeret efter ISO 20121 – bæredygtige events og efter DNV GL's verdensmål 


Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) er som det første eventsted i Danmark certificeret efter den internationale standard ISO 20121 for bæredygtige events. Det indebærer, at vi har skabt et ledelsessystem, som sikrer en systematiseret tilgang til bæredygtighed i AKKC, samt en konstant forbedring af vores bæredygtighedsperformance.

Som et led i at blive endnu skarpere på bæredygtigheden i AKKC, har huset valgt at bygge videre på det eksisterende certificerede arbejde med bæredygtighed gennem DNV GL's verdensmålscertificering. En beslutning som har medført at AKKC fra august 2020 kan kalde sig det første verdensmålscertificerede eventsted i Danmark.

Certificeringen indebærer en udvælgelse af konkrete verdensmål og delmål, som AKKC vil bidrage til.

Læs mere om AKKC's bæredygtighedsarbejde her: https://akkc.dk/baeredygtighed-vaertskab/

 

 

 

Kontaktpersoner

Fie Glerup Gjørtz

Koordinator for bæredygtighed

Events

Konference 30 Mar 2023

Net zero pathways - Mødestedet for grønne forretningsmuligheder

Torsdag d. 30. marts 2023 åbnes dørene endnu en gang til NET ZERO pathways i Aalborg Kongres & Kultur Center – konferencen, der stiller skarpt på, hvordan den grønne omstilling, forretning og sektorkobling kan gå hånd i hånd.

08:30 Europa Pl. 4, 9000 Aalborg
Konference 30 Mar 2023

Sort bælte i grøn omstilling

Danmark og danske virksomheder er modne til at gå efter det sorte bælte i den grønne omstilling. Det viste den første danske klynge-konference på området NET ZERO pathways, og nu gentages den torsdag den 30. marts 2023 i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

8:30 Europa Plads 4 9000 Aalborg, Danmark

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere