28.05.2021  |  Klima, miljø og energi

♻ Multilume Re:Think - The waste is the win ♻

Indhold fra partner Hvad er dette?

Multilume Re:Think - MAKE YOUR CARBON FOOTPRINT TIP-TOE Vores populære Multilume Slim har set dagens lys i en ny udgave.

Fagerhult har alltid fokuseret på energieffektivitet og optimering af materialer i vores produkter – men nu, mere end nogensinde er det blevet vigtigt for os at udfordre os selv og tage bevidste valg for fremtiden.

For vi ved at brugen af uorganiske materialer og fossile stoffer ikke er en god langsigtede løsning.  

Vores mål er at vores armaturer skal bestå af 80% vedvarende eller genanvendelige materialer inden 2030, det er udfordrende.

Udfordringen giver os energi og ansporer vores kreativitet, når det kommer til at tænke nyt. 

Vi har derfor set på en løsning der erstatter nuværende materialer med vedvarende ressourcer i armaturhuset på vores mest sælgende armatur Multilume Slim. Her reducerer vi klimapåvirkningen fra armaturhuset med 83%.
Vi vil gerne være med til at gøre en positiv forskel for miljøet!

Derudover betyder det at vi har reduceret hele armaturets vægt med 32%. Det er en stor fordel i forbindelse med såvel transport som installation, da begge dele bliver lettere og går smidigere.

Ikke kun vægten er blevet mindre, også størrelsen på pakken ved transport er faldet med 30%. Der er ingen plastdele eller unødvendig emballage – der er kun genanvendeligt papirmateriale tilbage efter installationen.

Montagevejledningen er printet på armaturet, så det altid er tilgængeligt.

Multilume Re:Think kan i sin helhed genanvendes med over 91 % til nyt materiale og selve armaturet kan genanvendes 100 %.

Selvfølgelig er den 100 % klar til installation.

Tags: Fagerhult AS

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

FagerhultVi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs.Med vores omfattende viden om belysning ogvores brede sortiment får du en partner til hele projektet.Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.For os handler bæredygtighed om balance og langsigtethed.Det gælder både roduktion, investeringer, sociale aspekter ogtekniske innovationer.Vi elsker ly…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere