10.07.2008  |  Klima, miljø og energi

3 nye medarbejdere hos Hach Lange

Gunnar Tholstrup er ansat til at varetage rådgivning og salg af produkter til renseanlæg, vandværker og industrielle...

Gunnar Tholstrup er ansat til at varetage rådgivning og salg af produkter til renseanlæg, vandværker og industrielle kunder. Gunnar har et godt kendskab til produkterne fra sit tidligere virke gennem 18 år i Århus kommunes spildevandsafdeling. Her har Gunnar primært beskæftiget sig med laboratorie- og procesoptimering af alle Århus renseanlæg. De sidste 3 år har Gunnar solgt polymer til kommunale og industrielle renseanlæg.

Finn Christiansen er ansat til at udføre on-site serviceopgaver på renseanlæg, vandværker og i industrien. Finn har mange års erfaring med udekørende servicearbejde.

Margret Øland er ansat til at varetage rådgivning og salg af Radiometer Analytical produktprogrammet. Margret har gennemført en uddannelse som biolog (cand. scient) fra Københavns universitet. Efter endt uddannelse har hun arbejdet i forskningslaboratoriet på Retsmedicinsk Institut.

Mere fra Anette

Anette Lykke Rasmussen

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere