05.09.2017  |  Strategi & ledelse

360 graders prisen: Mens vi venter på vinderen….

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dansk Erhverv, Green Network og Dansk Initiativ for Etisk Handel uddeler d. 19. september 2017 en pris til to virksomheder, der har skabt en effektfuld og nyskabende bæredygtig løsning.

Mængden af ansøgere til 360 graders prisen har imponeret de tre organisationer der står bag prisen.

Formålet med priserne er at hylde og sætte fokus på de virksomheder, der har udviklet effektfulde og nyskabende bæredygtige løsninger, således at flere virksomheder og organisationer inspireres til at tænke i de baner. Det har derfor været med en vis spænding, de tre organisationer har ventet på mængden af ansøgere.

Enhver tvivl, der har måttet være, er dog hurtigt blevet bragt til skamme, efterhånden som ansøgerne til prisen tikkede ind.

’Vi må bare konstatere, at ansøgerfeltet er rigtig stærkt, og giver grobund for nogle spændende præsentationer og dialoger til priseventet d. 19. september 2017’.

Panelet, der skal vurdere de mulige vindere på selve dagen, tæller både investorer, iværksættere, fagfolk mv., så der bliver rig mulighed for at komme 360 grader rundt om virksomhedernes løsninger.

Der har været stor interesse for at deltage i arrangementet, og de sidste pladser fordeles derfor efter ’først-til-mølle’ princippet.

Se programmet og tilmeld dig her

Mere fra Green Network

Green Network

www.greennetwork.dk

Green Network A/S er et CSR netværk og rådgivningshus, der arbejder for at fremme bæredygtig udvikling og vækst hos vores partnervirksomheder. I snart 25 år har vi inspireret og udviklet virksomhedernes måde at tænke forretning på og banet vejen for nye forretningsmuligheder gennem arbejdet med forretningsfokuseret samfundsansvar (CSR)…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere