24.08.2018  |  Klima, miljø og energi

Aalborg Bæredygtighedsfestvial 2018

Indhold fra partner Hvad er dette?

Årets program for Aalborg Bæredygtighedsfestival er nu klar! Så tag et dyk ned i de mere end 180 aktiviteter fra d. 8. -15. september i Aalborg og omegn. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Bæredygtighed i bredt perspektiv

Vi skal passe på hinanden, naturen og generelt vores omverden.Vi synes, at det skal være nemt at være grøn i Aalborg og omegn. Derfor sætter Aalborg Bæredygtighedsfestival for sjette år i  træk fokus på bæredygtige initiativer i en uge i september. Hele ugen er der over 180 af forskellige aktiviteter, udstillinger, foredrag og rundvisninger rundt omkring i Aalborg kommune hos både private og virksomheder.

Se årets program for Bæredygtighedsfestivalen.

Grøn åbningsdag

Festivalen skydes i gang med et brag af en fest, lørdag den 8. september kl. 10.00-15.00, hvor der vil være en masse grønne aktiviteter ved Aalborg Havnefront, Utzon Parken og Toldbod Plads. Aktiviteterne dækker over temaerne: bæredygtigt forbrug, social bæredygtighed, bæredygtig mad samt bæredygtigt byggeri, energi og transport. Byen vil summe af bæredygtighed, grøn omstilling og god stemning, og der vil være nysgerrige borgere overalt.

Fornem stemningen i 2017 med denne korte video.

Grøn Scene

I 2017 fejrede festivalen 5 års jubilæum, og i den anledning blev festivalen udvidet med et 300 m2 stort pagodetelt, som pyntede på Aalborgs Havnefront hele festivalsugen! På grund af succesen i 2017 fortsætter vi med Grøn Scene i år. Netop her vil der være forskellige arrangementer såsom Løvens Grønne Hule, Mads og dilemmerne og andre spændende arrangementer. 
Nærmere beskrivelse kan også læses på vores hjemmeside.

Så kom og vær med! :-)

Mere fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har til formål at fremme og sikre arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet. Gennem en kombination af miljøforbedringer og erhvervsudvikling har virksomheder i Nordjylland mulighed for at for styrke deres konkurrenceevne. Virksomhederne får bl.a. gennemført en screening af deres virksomheds produktion og produkter samt mulighed…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere