12.08.2022  |  Klima, miljø og energi

Aalborg oplever stor succes med affaldsprojekt i midtbyen

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Aalborg opleves succes med projektet FleXskrald. Her bliver virksomheders affald afhentet og genanvendt forsvarligt. Der forurenes mindre inde i byerne, fordi skraldet afhentes i elbiler. Og projektet giver jobs til folk på kanten af arbejdsmarkedet.

I Aalborg Kommune har vi oplevet succes med at udlede mindre CO2 ved den bæredygtige metode, FleXskrald. FleXskrald er en metode igangsat i Aalborg Kommune, og den sørger for, at virksomhedernes affald afhentes og genanvendes forsvarligt. Det betyder, at det forurener mindre inde i byerne, fordi skraldet afhentes i elbiler – og sidst men ikke mindst, så sørger metoden for jobs til folk på kanten af arbejdsmarkedet. Rigtig mange resultater peger på, at FleXskrald-metoden er en god idé.

Derfor inviterer vi nu til konference, hvor du kan høre mere om projektet og resultaterne derfra. 

Til konferencen skal vi også blive klogere på, hvordan vi skalerer metoden op på et nationalt niveau - til alle landets kommuner, relevante virksomheder og brancher. Det skal vi gøre ved at samarbejde og samtænke løsninger på kryds af tværs af brancher, foreninger og kompetencer.

Glæd dig til at opleve:


Kom og vær med!
Arrangementet er gratis og for alle interesserede.

Jeg vil gerne tilmelde mig konferencen d. 26. august kl. 9.00 hos Råt&Godt i Aalborg eller ONLINE

Mere fra Aalborg Kommune

Aalborg Kommune

https://grontaalborg.dk/

I Center for Grøn Omstilling i Aalborg Kommune arbejder vi med projekter, som fokuserer på bæredygtighed. Fælles for alle projekterne er partnerskab med borgere, virksomheder og vidensinstitutioner.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere