access2innovation

www.access2innovation.com/

Branche/Sektor:

Organisationer/NGO

Om

Foreningen access2innovation har siden 2008 arbejdet for at samle forskere, humanitære organisationer og private virksomheder i innovative partnerskaber for at skabe bæredygtige løsninger i udviklingslande. Foreningen er forankret i Aalborg og tæller blandt andet Røde Kors, Verdensnaturfonden, Dansk Industri, CBS, Aalborg Universitet, Københavns Universite…

Læs mere  

Om

Foreningen access2innovation har siden 2008 arbejdet for at samle forskere, humanitære organisationer og private virksomheder i innovative partnerskaber for at skabe bæredygtige løsninger i udviklingslande. Foreningen er forankret i Aalborg og tæller blandt andet Røde Kors, Verdensnaturfonden, Dansk Industri, CBS, Aalborg Universitet, Københavns Universitet, Folkekirkens Nødhjælp og en lang række små og store private virksomheder, kommuner og offentlige myndigheder.

Gennem årene har access2innovation støttet og faciliteret flere end 50 partnerskaber - primært i Østafrika - med fokus på at løse udfordringer indenfor grøn energi, vand og sanitet, fødevarer, IT, sundhed, byggeri og nødhjælp. I forbindelse hermed har access2innovation opbygget et imponerende kontaktnetværk både i Danmark og Afrika.

Foreningen har mulighed for at yde økonomisk støtte til ideudvikling, test og afprøvning af løsninger udviklet i partnerskaber med sigte på at løse de såkaldte "Grand Challenges".

Det er access2innovations grundliggende tanke at projekter skal være bæredygtige både socialt, miljømæssigt og økonomisk for at kunne lykkes.

Læs mere her: www.access2innovation.com

Kontaktpersoner

Jacob Ravn

CEO

Events

Seminar 04 Apr 2019

The East African Energy Sector

Business potential for Danish companies within East Africa’s long-term economic and energy ambitions

14 C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg
Messe 06 Maj 2019

Delegation trip to Kenya and Tanzania

Delegation trip to East Africa focuses on opportunities within optimizing value chains in agriculture and energy sectors.

Dar es Salaam, Tanzania

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere