Arkitema Architects

arkitema.com/da

Branche/Sektor:

Bygge- og anlægsvirksomhed

Om

Hos Arkitema Architects er vi bevidste om det ansvar, der følger med vores størrelse. Vi arbejder målrettet og strategisk med CSR, både i samarbejdet med vores kunder og internt i virksomheden.

Vi har arbejdet med bæredygtighed som en grundlæggende og integreret del af vores projekter gennem en årrække. Målet med vores rådgivning er, at sætte bæredygtighed højt på dagsordenen for at reduc…

Læs mere  

Om

Hos Arkitema Architects er vi bevidste om det ansvar, der følger med vores størrelse. Vi arbejder målrettet og strategisk med CSR, både i samarbejdet med vores kunder og internt i virksomheden.

Vi har arbejdet med bæredygtighed som en grundlæggende og integreret del af vores projekter gennem en årrække. Målet med vores rådgivning er, at sætte bæredygtighed højt på dagsordenen for at reducere klimaforandringerne og sikre værdiskabende helhedsløsninger for vores projekter. Derfor stræber vi efter at skabe arkitektur, der forener bæredygtighed, brugbarhed, bygbarhed og æstetik i en vellykket balance. Et vigtigt redskab hertil er vores bæredygtighedsmodel, som forener disse 4 fagligheder i et dialogværktøj som kan anvendes til at definere projektets ambitionsniveau og fokusområder - både internt og i dialogen med vores kunder. Vi har desuden et særligt forretningsområde som tilbyder specialiseret rådgivning om bæredygtigt byggeri, herunder certificering i relation til DGNB og Active House samt skræddersyede strategier og undervisning.

Samtidig arbejder vi aktivt med at minimere forbruget af energi og papir på vores kontorer samt at reducere vores samlede CO2-emission. Hos Arkitema Architects har vi høje etiske standarder, som går hånd i hånd med gode medarbejderforhold for vores 500 medarbejdere i Norden. Vi har et arbejdsmiljø, hvor ansvar og indflydelse, frihed og respekt er gennemgående værdier i alle led af virksomheden.

Klima, miljø og energi

​Stor satsning på træbyggeri

Gennem de seneste år er udviklingen inden for byggeri i træ gået hurtigt og det er nu muligt at bygge både højhuse og store bygningskomplekser i træ. Som et bæredygtigt alternativ til beton er træ derfor kommet i fokus hos både bygherrer og arkitekter. Nu har Arkitema Architects taget skridtet og lavet et nyt forretningsområdet med fokus på træbyggeri, kaldet Arkitema Timber. Samtidig har virksomheden indledt et samarbejde med blandt andre brancheorganisationen Svenskt Trä.

Indhold fra partner

Kommunikation

Arkitema tegner fællesskab, læring og bæredygtighed ind i nye kollegier

Arkitema Architects har i samarbejde med PFA Pension udviklet et nyt kollegiekoncept for de fire nye kollegier, PFA vil opføre i København, Odense, Aarhus og Aalborg i anledning af pensionsselskabets 100-års jubilæum. Det første kollegie kommer til at ligge i Odense, og her kan de studerende se frem til et byggeri, der tilgodeser fællesskab og bæredygtighed i et stærkt læringsmiljø.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Containere på stålreoler bliver boliger i Roskilde

I et råt tidligere industrimiljø i Roskilde skal der nu opføres boliger bestående af containere sat sammen på stålrammer. De 30 boliger, der skyder op i Roskildes kreative bydel, er tegnet af Arkitema Architects og bliver opført af Container Living.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere