Bæredygtig business

Klima, miljø og energi

Sticks’n’Sushi: Coronakrisen har været en katalysator for bæredygtighed

I en hård krise blæser der alligevel positive vinde, mener fire danske virksomheder, der deltager i Verdensmål i Værdikæden – et nyt stort projekt, der har for øje at finde løsninger på den danske restaurationsbranches største bæredygtighedsudfordringer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Can the corona crisis be a driver for green transition?

COVID-19 has placed the whole world in a very serious situation that forces us all to rethink what “normal” is. In these uncertain and unpredictable times, it is important to keep in mind the global 2030 agenda on sustainability. This is our common future

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt Advisory Board skal bringe danske kommuner og regioner tættere på en cirkulær økonomi

I løbet af 2020 kommer et Advisory Board med en række anbefalinger til konkrete handlinger, der skal udbrede den cirkulære økonomi. De regionale og kommunale indsatser, som skal bane vejen for et affaldsfrit samfund, skal skaleres gennem partnerskaber.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Hos Meyers Madhus pakkes den gode mad ind i grønne omgivelser

Meyers Madhus deler TagTomats kærlighed til fællesskaber, selvforsyning og lokal produktion. Derfor har vi hjulpet dem med at skabe tre baggårde, som blev til en appetitlig fusion af urban gardening og gastronomi.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere