24.04.2023  |  Klima, miljø og energi

Bæredygtighedskonference 2023 | Åben for tilmelding

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så er vi klar til at byde velkommen til Bureau Veritas Bæredygtighedskonference 2023, hvor vi har linet en række spændende talere op, der alle bringer os fra snak til handling inden for bæredygtighed.

Du kan se frem til at høre 5 oplæg på bæredygtighedskonferencen den 8. juni 2023, som vil finde sted i de nytænkende rammer på Werkstatt i København.


Du kan glæde dig til at møde:


Jan Stentoft, PhD, professor i Supply Chain Management på SDU I Kolding, vil sætte fokus på en tværorganisatorisk fremgangsmåde, der resulterer i konkret handling omkring at skabe bæredygtige forsyningskæder.
 

Jakob Aaen, Co-Founder, Målbar, vil fortælle nærmere om deres udviklede værktøj der hjælper virksomheder med at beregne, reducere og dokumentere PEF-compliance på self-assessed data, og hvilke erfaringer de har fået med metode og proces til dataindsamling.
 

Charlotte Thy, Lead Auditor, Bureau Veritas, vil fortælle nærmere om, hvordan man som virksomhed undgår Green Washing, når bæredygtighed bruges i den eksterne kommunikation og markedsføring.
 

Ole Overgaard, Lead Auditor, Bureau Veritas, vil gøre dig klogere på, hvordan I kan arbejde med strategi og reelle løbende forbedringer, men også hvordan man kan bygge ESG’ere og bæredygtighedspræstationer ind i sin kommunikation.
 

Anders B. Toft, Direktør/CCO i Alfix A/S, vil fortælle om Alfix’ inspirerende rejse fra ordentlighed, godt arbejdsmiljø, et socialt ansvar og miljøcertificerede produkter til at hæve barren og arbejde med Verdensmålene som ramme for hele deres bæredygtighedsindsats.

Tilmeld dig Bæredygtighedskonferencen 2023 og du vil få en inspirerende dag med succeshistorier og tips til, hvordan I kan gå fra snak til handling i forhold til jeres arbejde med bæredygtighed.

Er du nysgerrig på at vide mere, så har du her mulighed for at læse mere om om de forskellige talere og tilmelde dig konferencen den 8. juni 2023.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere