Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Branche/Sektor:

Rådgivning/konsulenter

Om

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser.

Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang.

Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritisk…

Læs mere  

Om

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser.

Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang.

Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står overfor, og holder dem op imod de fremspirende bestræbelser i samfundet.

Bureau Veritas er en bussiness-to-bussiness virksomhed med fokus på samfundet. Vi hjælper virksomheder, organisationer, regeringer og myndigheder med at begrænse risici i opbyggelsen og beskyttelsen af deres brands, værdier og forretning.

Vi styrker bæredygtighedsindsatsen i erhvervslivet og samfundet generelt gennem:

  • Rådgivning vedr. jeres virksomheds bæredygtighedsindsats
  • Netværk og kurser
  • Workshops
  • Screening efter FN’s 17 verdensmål
  • Verifikation af det enkelte verdensmål
  • Verdensmål- og miljøcertificering

Vi ønsker i Bureau Veritas at agere som et internt forbillede samt rollemodel for industrien bæredygtighedsmæssigt med et positivt indtryk på mennesker og verden.

Vi er fuld af muligheder, og løsningerne tager altid udgangspunkt i din virksomheds behov, og vi holder dig opdateret med de seneste harmoniseringer, lovændringer, regler og konventioner.

Besøg vores bæredygtighedsunivers her, og hold dig orienteret omkring events, nyheder og ydelser, der alle vedrører bæredygtighed.

Kontaktpersoner

Peter Worck

External Sales Manager & Customer Relations Manager

Zanne Johnsson

Senior Training Coordinator I&F

Jobs

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer m.m.

Sæt dit aftryk inden for den bæredygtige omstilling. Vi har en varm plads til dig i vores HSE-afdeling, hvor du kan være med til at understøtte udviklingen frem mod brugen af bæredygtige produkter og byggeri.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

CSR-rapporter

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere