13.04.2015  |  Strategi & ledelse

Post Danmark atter ISO-certificeret

Certificeringsvirksomheden Bureau Veritas har igen certificeret Post Danmark efter kvalitets- og miljøstandarderne ISO 9001 og ISO 14001.

Den internationale certificeringsvirksomhed Bureau Veritas har atter certificeret Post Danmark efter de højeste standarder inden for kvalitet og miljø – ISO 9001 og ISO 14001.

Læs også: Det giver mening at certificere

”Fokus på kvalitet og miljø er vigtige succesparametre for Post Danmark. Arbejdet med ISO-standarderne er et rigtig godt redskab til hele tiden systematisk at effektivisere vores arbejdsgange og øge vores produktivitet samt at sikre, at vi kan leve op til vores mål om fx at reducere 40 procent af vores udledning af CO2 frem til 2020”, siger Martin von Horsten, chef for produktionsudvikling i Post Danmark.

Seks dage om ugen leverer Post Danmark post, pakker og varer til de over 2,7 millioner husstande og 225.000 virksomheder i alle dele af Danmark. Som førende logistikvirksomhed er der derfor konstant fokus på, om noget kan gøres mere energi- og omkostningseffektivt, skriver Post Danmark i en pressemeddelelse.   

En forudsætning herfor er effektive og velfungerende styringssystemer, og dem har Bureau Veritas nu endnu engang kontrolleret og godkendt ud fra de internationale standarder for arbejdet med miljø og kvalitet ISO 9001 og ISO 14001.

Læs også: Københavns Lufthavn bliver klimacertificeret

Ifølge Nordisk Logistikbarometer 2013 vinder miljøvenlige logistikløsninger terræn blandt de nordiske logistikkøbere. Heraf er ISO-certificering det miljøkrav, der oftest stilles, når logistikkøbere vælger logistikleverandør.

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

  • CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere