Certificering

Klima, miljø og energi

Green Building Council Denmark lancerer ny planetær-certificering

DGNB-certificeringen er blevet den dominerende certificeringsordning i byggebranchen. Men der skal være mere at sigte efter, mener Green Building Council Denmark, som lancerer DGNB Planet – et klimastempel for dem, som går ekstra langt for at beskytte planeten i deres forretningsmodel.

Klima, miljø og energi

Hos Københavns Universitet bliver fremtiden opdaget i bæredygtige laboratorier

Mere end 1.200 forskere og laboranter er med i nyt certificeringsprogram, som skal gøre Københavns Universitets laboratorier mere bæredygtige. Det skal både gavne klimaet og tiltrække nye talenter.

Supply chain

Lidl certificerer varer til glæde for kunder og bønder

Producenter og forhandlere er nødt til at samarbejde om at gøre det lettere for forbrugerne at vælge ansvarligt producerede produkter. Lidl går i stor stil efter mærkningsordninger og forhandler f.eks. kun Fairtrade-certificeret pladechokolade i fast sortiment fra egne mærker på hylderne.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Store TV 2-produktioner får internationalt bæredygtighedsstempel

I sidste uge modtog ’Vild med dans’ den internationale bæredygtighedscertificering ’Green Film’ – og den kommende tid følger ’Go’morgen Danmark, ’Go’aften Live’ og ’X Factor’ trop.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere