Tema: Frokost og catering med omtanke
Der serveres og indtages ganske meget mad i danske virksomheder og organisationer. Hvordan kan det gøres med bæredygtighed i fokus?
06.01.2025Dabba ApS
Sponseret
Vælg din frokost ud fra CO2-aftrykket på den enkelte ret
Som catering-leverandør og frokostordning, der hver dag leverer mad til flere tusinde mennesker, har vi et stort ansvar. Hos DABBA kalder vi os selv en klimabevidst frokostordning, og derfor stræber vi efter at træffe klimabevidste valg så ofte som muligt – også når vi menuplanlægger.
03.01.2025ESMILEY A/S
Sponseret
Vejen til en bæredygtig kantine – Madspild som nøglen til ESG-mål
Kombinationen af teknologi, systematisk dokumentation og adfærdsændringer gør det muligt for kantiner at blive frontløbere i kampen mod madspild. Ved at investere i digitale løsninger kan kantiner omsætte ESG-mål til konkrete handlinger, der gavner både forretningen og planeten.
26.03.2024Miljømærkning Danmark
Sponseret
Bispebjerg og Frederiksberg Hospital reducerer CO2-belastning på fødevareindkøb med 58 %
Bispebjerg og Frederiksberg Hospital serverer årligt omkring 650.000 hovedmåltider til sine patienter. I 2022 fik hospitalet som det første i Danmark certificeret sit storkøkken med Svanemærket. Arbejdet for at opnå certificeringen samt en ændring i hospitalets måltidskoncept har været medvirkende til at reducere den totale CO2-belastning på fødevareindkøb med 58 %.
06.01.2025ESMILEY A/S
Sponseret
Sådan tackler professionelle køkkener madspild – udfordringer og løsninger
At måle madspild er et afgørende skridt på vejen mod at reducere det. Målinger giver ikke kun indsigt i, hvor spildet opstår, men også mulighed for at identificere løsninger, der kan optimere både driften og bæredygtigheden. Alligevel oplever mange professionelle køkkener, at det kan være svært at indarbejde måling som en fast del af arbejdsrutinen. Udfordringer som tidsmangel, teknologiske barrierer og modstand mod forandring gør, at opgaven ofte virker mere kompleks, end den behøver at være.
03.01.2025Dabba ApS
Sponseret
Portionsanrettet frokost er det bedste våben i kampen mod madspild
Madspild er en af de største udfordringer, man skal tackle i et køkken, hvis man ønsker at være mere bæredygtig. Og selvom vi har diskuteret madspild i mange år, er problemet ikke løst – mængden af madspild er ligefrem steget på landsplan fra 2018 til 2024 (KILDE – gør sætning før klikbar: Madspild stiger i Danmark – ny strategi skal sætte en stopper for det - TV 2). Hos DABBA har vi gjort kampen mod madspild til en af hjørnestenene i vores koncept.
03.01.2025KLS Grafisk Hus A/S
Sponseret
Danmarks næststørste rejsekoncern udskifter plastserveringsbakker til bakker i Cradle to Cradle-certificeret karton
Travelheart Family, Danmarks næststørste rejsekoncern, udskifter plastserveringsbakkerne, som vi kender fra flyrejsen, med serveringsbakker i Cradle to Cradle®-certificeret karton.
Se flere temaer
Se alleHold dig opdateret med CSR.dk
Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.
Udgiver
Copyright 2023