KLS PurePrint A/S

www.kls.dk

  • kls@kls.dk
  • 36 34 29 00
  • Jernholmen 42 A, 2650 Hvidovre

Branche/Sektor:

Fremstillingsvirksomhed

Om

KLS PurePrint har som mål at være verdens grønneste trykkeri. Vi producerer tryksager og emballage, produceret helt uden skadelige kemikalier og tungmetaller.

Virksomheden har som et af kun tre selskaber i verden blevet certificeret i henhold til den skrappeste miljøcertificering, Cradle to Cradle certificering. Som det eneste trykkeri i Skandinavien er virksomheden 100% CO2 neutral…

Læs mere  

Om

KLS PurePrint har som mål at være verdens grønneste trykkeri. Vi producerer tryksager og emballage, produceret helt uden skadelige kemikalier og tungmetaller.

Virksomheden har som et af kun tre selskaber i verden blevet certificeret i henhold til den skrappeste miljøcertificering, Cradle to Cradle certificering. Som det eneste trykkeri i Skandinavien er virksomheden 100% CO2 neutral.

Produktet Pureprint, som KLS har udviklet gennem flere år med støtte fra bl.a. Grøn Omstillingsfond, er som det eneste trykte produkt 100 % bionedbrydeligt. Det har krævet udvikling af helt nyt papir, nyt karton, nye trykfarver, hjælpematerialer m.v. for at nå målet om det 100 % bæredygtige produkt. Til normale trykpriser!

Vi tror på vigtigheden af ​​en bæredygtig fremtid, og arbejder derfor på alle fronter for at blive så bæredygtig en virksomhed som muligt. Vi kører i el-biler, bruger kun strøm fra egen vindmølle, og taget på virksomheden er malet hvidt for at sikre den mindst mulige miljøbelastning!

Læs mere på

www.klspureprint.dk

 

 

 

 

Kontaktpersoner

Bent Hübertz

CMO

Jakob Rosenfeldt Thomasen

Nordic Sales Manager

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere