KLS PurePrint A/S

www.kls.dk

  • kls@kls.dk
  • 36 34 29 00
  • Jernholmen 42 A, 2650 Hvidovre

Branche/Sektor:

Fremstillingsvirksomhed

Om

KLS PurePrint har som mål at være verdens grønneste trykkeri. Vi producerer tryksager og emballage, produceret helt uden skadelige kemikalier og tungmetaller.

Virksomheden har som et af kun tre selskaber i verden blevet certificeret i henhold til den skrappeste miljøcertificering, Cradle to Cradle certificering. Som det eneste trykkeri i Skandinavien er virksomheden 100% CO2 neutral…

Læs mere  

Om

KLS PurePrint har som mål at være verdens grønneste trykkeri. Vi producerer tryksager og emballage, produceret helt uden skadelige kemikalier og tungmetaller.

Virksomheden har som et af kun tre selskaber i verden blevet certificeret i henhold til den skrappeste miljøcertificering, Cradle to Cradle certificering. Som det eneste trykkeri i Skandinavien er virksomheden 100% CO2 neutral.

Produktet Pureprint, som KLS har udviklet gennem flere år med støtte fra bl.a. Grøn Omstillingsfond, er som det eneste trykte produkt 100 % bionedbrydeligt. Det har krævet udvikling af helt nyt papir, nyt karton, nye trykfarver, hjælpematerialer m.v. for at nå målet om det 100 % bæredygtige produkt. Til normale trykpriser!

Vi tror på vigtigheden af ​​en bæredygtig fremtid, og arbejder derfor på alle fronter for at blive så bæredygtig en virksomhed som muligt. Vi kører i el-biler, bruger kun strøm fra egen vindmølle, og taget på virksomheden er malet hvidt for at sikre den mindst mulige miljøbelastning!

Læs mere på

www.klspureprint.dk

 

 

 

 

Kontaktpersoner

Bent Hübertz

CMO

Jakob Rosenfeldt Thomasen

Nordic Sales Manager

Strategi & ledelse

KØB HOS VIRKSOMHEDER, SOM TAGER MILJØ OG BÆREDYGTIGHED ALVORLIGT

GoGreen Danmark bygger bro mellem bæredygtige virksomheder og forbrugere, der vil handle med virksomheder, der tager ansvar for mennesker og miljø. Organisationen er en sammenslutning af store og små virksomheder, butikker, cafeer, hoteller mv. i foreløbig Storkøbenhavn, Helsingør og Fredensborg. Alle har fokus på bæredygtighed og arbejder med råvarer og produkter uden sprøjtemidler og skadelig kemi, med ordentlige forhold for de mennesker, der producerer varen, med at reducere klimabelastningen og tage ansvar for vores Jord.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

HARD ROCK CAFÉ I KAMP MOD MADSPILD

Hard Rock Café tilbyder sine gæster en TreatBox, så de kan tage overskydende mad med hjem. I den forbindelse har vi stillet General Manager Nick Pedersen 6 skarpe spørgsmål.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Cradle to Cradle bakkeservietter sparer årligt miljøet for 42 ton miljøaffald

McDonald’s i Danmark har årligt næsten 63 millioner gæster. Mange af dem får maden serveret på en bakke. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvad servietten på bakken er lavet af. McDonald’s arbejder målrettet på at blive mere bæredygtige, og indledte derfor i 2016 et samarbejde med trykkerivirksomheden KLS PurePrint om at gøre bakkeservietterne mere miljøvenlige.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere