Bæredygtighedsstrategi

Klima, miljø og energi

OKNygaard skruer ned for CO2-udledningerne

Et lavt klimaaftryk er højt på to-do-listen hos OKNygaard, som gør alt for at reducere udledninger og optimere energiforbrug. Det afspejler også den stigende interesse, som stadig flere af OKNygaards kunder og offentlige udbud tillægger CO2-reduktioner.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

MENY indfører officielle klimaanprisninger som de første i fødevarebranchen

Som de første indfører supermarkedskæden MENY generiske klimaanprisninger udarbejdet af Rådet for Sund Mad med deltagelse af Fødevarestyrelsen. Klimaanprisningerne skal gøre det lettere for kunderne at træffe klimabevidste valg, når de handler dagligvarer.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Podcast: HR og bæredygtighedstsunamien

”Bæredygtighed kommer til at rulle ind over danske virksomhederne som en tsunami de næste to år. Og de virksomheder, der ikke er med på vognen, vil få sværere og sværere ved at rekruttere de medarbejdere, de har brug for”, siger dagens gæst

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Codan og Privatsikring øger bæredygtighedsindsats med store krav til leverandører

Codan og datterselskabet Privatsikring vil med en ny bæredygtighedsstrategi skabe ekstra fokus på forpligtigelser mellem selskaberne og skadesleverandører. Kunden kan fortsat vælge frit, men skal gøres opmærksomme på, at leverandørerne ikke alene skal overholde strenge kvalitetskrav, men også agerer bæredygtigt.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere