15.03.2023  |  Klima, miljø og energi

Banebrydende software til Fremtidens Industri

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tidligere på året, stod lageret over for nye flows og derfor nye og øgede krav til kapaciteten. Krav som det eksisterende system ikke kunne håndtere og en ny løsning skulle findes!

Schneider Electrics lager i Örebro er et distributionscenter, med ansvaret for at levere varer til hele det nordiske marked.

Tidligere på året, stod lageret over for nye flows og derfor blev der stillet nye og øgede krav til kapaciteten. Krav som det eksisterende system ikke kunne håndtere og en ny løsning skulle findes!

RDC Örebro nøgletal i casen

  • Øget kapacitet med over 50%
  • Reduceret energiforbrug for hver enkelt leverance
  • Hændelsesstyret automatisering

Banebrydende software til fremtidens industri

I løbet af 2022 har Schneider Electrics distributionscenter i Örebro øget sin produktionskapacitet med 50%. Bag udviklingen står Rotabs transportørsystem, Watek Teknik & Automation og Schneider Electrics prisvindende software, EcoStruxure™ Automation Expert. Et ledende eksempel, der kan øge effektiviteten, sænke energiforbruget og skabe store besparelser i svensk industri.

Hvad gør denne løsning så unik?

Normalt når man designer et automations-system tager man altid udgangspunkt i den ønskede hardware, og først derefer tilpasser man softwaren de givne forhold. Denne metode gør dem afhængige af hinanden, hvilket er med til at skabe en stor sårbahed.

Derfor synes vi, at det helt unikke ved Schneider Electrics EcoStruxure Automation Expert-software er, at den vender processen om. Det vil sige, at du starter med din software og derefter frit- og leverandøruafhængigt kan vælge hardware.

Hvad er dine muligheder for automatisering af din produktion? Læs om hvad åbne standarder kan gøre for din produktion!

Læs mere her om; hvordan udfordringerne hos lageret i Örebro blev løst

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere