Energioptimering

Klima, miljø og energi

Hotel Fjordgården opnår markant lavere energiforbrug

Smukt beliggende få minutters gang fra Ringkøbing Fjord, byder Hotel Fjordgården deres gæster velkommen til en unik oplevelse med masser af atmosfære og stemning. Oven i er indeklima og arbejdsmiljø forbedret og energiforbruget reduceret markant med nyt ventilationsanlæg.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Energiforbedringer: her er hvad SMV'erne vælger at fokusere på

Siden august 2015 har man i Ringkøbing-Skjern Kommune haft fokus på energioptimering af de små- og mellemstore virksomheder. De foreløbige resultater viser, at de er klar på at optimere! 45% vælger at implementere et eller flere tiltag.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

NYHED Airmaster Airlinq® Online

Med lanceringen af Airmaster Airlinq® Online giver vi nu vores kunder mulighed for at styre flere installationer fra den samme webportal. Digital BMS er anvendt og velkendt hos de fleste, så nu tager vi det næste skridt.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Luftsolvarme giver rene energibesparelser, sundere bygninger og et bedre helbred.

Der ingen tvivl om potentialet og de store muligheder for besparelser på energi samtidig med en positiv indflydelse på fx indeklima. I stedet for udelukkende at fokusere på den rene energibesparelse er der fornuft i at regne værdien af sundere bygninger og helbred med ind i kalkulationen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere