28.03.2023  |  Klima, miljø og energi

Dataopsamling og analyse behøver ikke koste en formue

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dataopsamling og analyse skaber værdi for din virksomhed. Men det behøver ikke koste en formue!

In2Tek´s nye løsning i samarbejde med Schneider, skaber nye muligheder for Sydals Øst Vandforsyning. Med Schneiders EcoStruxture løsning, opgraderede vi den eksisterende styring med ny teknologi, som udnytter styrkerne ved IIot og dataanalyse i skyen.  

I samarbejde med vores partner In2Tek, har Schneider Electric med Aveva Insight-løsningen strukteret og analyseret data, hos Sydals Øst vandforsyning. Det har resulteret i en hel række nye muligheder for vandværket. En løsning, der ikke kun smart i én forstand. 

At digitalisere produktionen, ved dataopsamling -og analyse skaber et bedre og mere overskueligt overblik over driften og energieffektiviserer din produktion. 

Løsningen skaber ganske enkelt overblik over forbrugs- og driftmønstre i din produktion, så fejl hurtigt opdages, og man derved kan reagere på afvigelser med det samme og i dette tilfælde undgå problemer med vandforsyningen.  
Nu tænker du måske, at digitalisering af din virksomhed bliver kostbar, men det behøver det ikke være!  


Løsningen er for alle virksomheder, store som små. Tom Vistisen fra In2Tek fortæller: "Helt generelt er det en forholdsvis enkel løsning, som nemt kan kobles til en eksisterende styring. Selv for mindre vandværker, som ikke har de store budgetter, er det til at komme i nærheden af. Jeg synes, det er et virkelig godt eksempel på, hvordan Industri 4.0, IIoT og cloud er med til at skabe ny værdi." 
 
Læs her, hvordan du skaber mere værdi for din virksomhed.

Hvis du vil læse flere af vores kundecases, kan du klikke her!

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere