Digitalisering

Strategi & ledelse

MPC optimerer styringen af renseanlæg

Med en ny proceskontrol kaldet Model Predictive Control (MPC) kan man nu styre renseanlæg på forkant i stedet for på bagkant. Det giver store fordele for forsyningerne både i forhold til miljø og økonomi. MPC bliver for tiden afprøvet hos IkastBrande Spildevand.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny CEO hos Malmos Landskaber skal booste partnerskaber med kunderne

Kim Thinggaard tiltræder 1. juni som ny CEO. Sammen med virksomhedens nuværende direktør Søren Hansen skal han sikre Malmos positionen som Danmarks førende leverandør af komplette udemiljøer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Stærke partnere skaber nyt forum for forretningsmuligheder i den grønne omstilling

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), Green Hub Denmark og flere af Danmarks grønne erhvervsklynger tager action og skaber ny konference: NET ZERO pathways - Mødestedet for grønne forretningsmuligheder.

Indhold fra partner

Samfund

Digitalisering udgør stort grønt potentiale, men det udnyttes ikke i høj nok grad, mener eksperter

Ifølge regeringens Digitaliseringspartnerskab går vejen til et grønnere Danmark igennem teknologi og digitalisering. Men kun en femtedel af virksomhederne arbejder strategisk med digitalisering, viser undersøgelse.

0 kommentarer

Samfund

"Vi skal opbygge en stærk grøn genanvendelsessektor"

Der er gode takter mange steder, men vi skal reducere affaldsmængderne og have implementeret flere af de politisk vedtagne planer. Og så er koblingen mellem cirkulær forretning og digitalisering værd at holde øje med. Det fortæller Iben Kinch Sohn, som er fagleder på cirkulær økonomi hos Dansk Industri.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Kan grøn kode gøre digitalisering bæredygtig?

Danske forskere vil lede efter strømbesparende kode, så digitalisering kan reducere sit CO2-aftryk.

0 kommentarer

Kommunikation

Få et unikt indblik Bag Facaden og bliv klogere på en af byggeriets vigtigste byggeklodser

Ny digital oplevelse gør det usynlige synligt og sætter fokus på en af byggeriets vigtige byggeklodser – isolering. For første gang får du nu mulighed for at se præcis, hvordan ROCKWOOL-isolering bidrager til lavt energiforbrug og godt indeklima.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Det kræver nye idéer og nye samarbejder at sikre et værdigt liv for alle

Digitalisering skaber nye muligheder for arbejde, økonomi og adgang til goder. Men med digitalisering følger også en risiko for øget undertrykkelse, ustabilitet og marginalisering. Hvordan kan vi skabe reelle løsninger og partnerskaber på tværs af discipliner?

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere