17.06.2014  |  Kommunikation

Besøg Danmarks første fagmesse for grøn vej-transport

Øksnehallen i Købehavn lægger rammer til fagmessen Driving Green i slutningen af august. Messen er den første af sin art på dansk jord.

Fagmessen Driving Green, som afholdes i Øksnehallen i København den 27. og 28. august, er Danmarks første inden for grøn- og energirigtig vejtransport. Messen bliver en platform for dialog og løsninger, der på forskellig vis bidrager til en grønnere, mere bæredygtig og CO2-venlig vejtransport.

Det er gratis at deltage på Driving Green, hvor dagene vil byde på en lang række faglige indlæg, hvor du blandt andet kan møde både transportministeren og klima, energi- og bygningsministeren. Se programmet.   

Driving Green Connections
På Driving Green bliver det desuden muligt at øge udbyttet af sit besøg via Driving Green Connections, der er et fælles forum for beslutningstagere, udbydere og branchefolk inden for grøn- og energirigtig transport, hvor du kan præsentere, diskutere, udvikle og udbyde nye projekter og idéer.

Via Driving Green Connections kan du booke 1:1-møder med nye forretningspartnere og kunder. Det eneste, du skal gøre, er at registrere din virksomhed, og herefter booke dine møder – ganske gratis.

Tilmeld dig Driving Green Connections. 

Vil du deltage som udstiller?
Hvis du vil deltage som udstiller, kan du kontakte arrangørerne IBC Euroforum for høre nærmere om mulighederne for at være med i premieren på Driving Green. Få info om standplads, pris og markedsføring.

Driving Green er en del af Sharing Copenhagen, der markerer, at København har vundet EU-Kommissionens prestigefyldte pris European Green Capital Award for 2014 og er signaturevent for sporet Grøn Mobilitet.

Csr.dk er mediepartner på Driving Green.

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

  • CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere