03.08.2020  |  Strategi & ledelse

BESTSELLER lancerer Sustainability Report 2019

Indhold fra partner Hvad er dette?

BESTSELLERs Sustainability Report 2019 understreger virksomhedens ønske om at bruge sin markante størrelse på at bidrage til en bedre og mere sikker fremtid for kommende generationer.

BESTSELLERs Sustainability Report 2019 understreger, at BESTSELLER ønsker at bruge sin markante størrelse på at bidrage til en bedre og mere sikker fremtid for kommende generationer. I kraft af den ambitiøse og langsigtede Fashion FWD-strategi tages der en holistisk tilgang til bæredygtighed, som skal sørge for en positiv påvirkning gennem hele værdikæden – for mennesker og for miljø. 

I dag er det at gøre en god forretning i sidste ende afhængigt af, hvordan man integrerer bæredygtighed i sin virksomhed. For BESTSELLER betyder det blandt andet, at virksomheden er etisk funderet, at produkterne er ansvarligt produceret, at ansatte bliver sat umådeligt pris på, at forsyningskæden gøres modstandsdygtig, og at alle interessenter oplever merværdi. 

Rapporten dækker året 2019, men i en tid overskygget af COVID-19 er det umuligt ikke at tage pandemien i betragtning, selv i et tilbageblik. Og mens branchen med ét er sat tilbage, holder BESTSELLER mere end nogensinde fast i sin forpligtelse over for at skabe en mere bæredygtig industri. Samarbejde på tværs af branchen er blevet essentielt, og det er i dette øjeblik, at der skal løftes i flok. 

Momentum er nu. 

Mere fra BESTSELLER

BESTSELLER

http://bestseller.com/

BESTSELLER er en international familieejet virksomhed, der via mere end 20 individuelle brands sælger modetøj, sko og accessories til kvinder, mænd, børn og teenagere. BESTSELLER har ca. 250 butikker i Danmark under brand-navne som VERO MODA, ONLY, JACK & JONES and VILA. BESTSELLER har en målsætning om at bidrage til udviklingen af en mere b…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere