11.03.2021  |  Klima, miljø og energi

Brødrene Dahl tilbyder grøn bilflåde til medarbejderne

Indhold fra partner Hvad er dette?

For første gang kan medarbejderne hos Brødrene Dahl vælge mellem el eller hybrid, når selskabet i april 2021 fornyer bilflåden. Danmarks førende grossist inden for VVS og Vand & Kloak tager dermed næste skridt mod en grønnere fremtid.

El- og hybridbilen har for alvor indtaget det danske bilmarked, og nu melder VVS-grossisten Brødrene Dahl sig også på banen og stiller el- og hybridbiler til rådighed for sine medarbejdere. COO hos Brødrene Dahl Christian Deichmann ser frem til udskiftningen, der et led af flere små initiativer, som virksomheden har taget mod den bæredygtige udvikling.

Jeg er glad for beslutningen om at starte udskiftningen af vores 170 firmabiler med el- og hybridmodeller. Vi ser det som et naturligt skifte og oplever også god opbakning fra medarbejderne. Udskiftningen af vores firmaflåde løser ikke alene belastningen på klimaet, men det er de små ændringer, der gælder, hvis man vil gøre en forskel, og det er et vigtigt signal at sende både internt og eksternt,” siger Christian Deichmann, COO hos Brødrene Dahl.

Udover at udskifte flere af Brødrene Dahls samlede bilflåde til el- og hybridbiler har VVS-grossisten samtidigt opstillet el-ladestandere ved hovedkontoret på Park Allé.

Mere fra Brdr. Dahl A/S

Brdr. Dahl A/S

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl - over 140 års erfaring i grossistbranchenBrødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er komp…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere