CO2-aftryk

Klima, miljø og energi

På rette vej med bæredygtigheden

Mindre CO2-aftryk og bedre fastholdelse af medarbejdere er blandt de positive resultater i Diakonissestiftelsens ny bæredygtighedsrapport for 2021. ”Derudover arbejder vi dagligt med at give mennesker overskud til at tage ansvar for vores fælles samfund,” siger chefen for bæredygtighed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Gennemtestet materiale med reduceret CO2-aftryk til designmøbler

Styropor® Ccycled™ bruges nu til Stressless®-emballage. Som det første projekt i Skandinavien bidrager det til virksomheders bæredygtighedsstrategi ved at anvende beskyttelsesemballage produceret med kemisk genanvendt plastaffald. Styropor® Ccycled™ har de samme egenskaber som virgin materiale samtidig med, at det bidrager til at reducere forbruget af fossile råstoffer

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Holland vil nedbringe antallet af husdyr med en tredjedel

For at reducere den miljøpåvirkning landbruget fører med sig, har den hollandske regering afsat store summer til at betale landmænd for at flytte deres produktion, helt at stoppe i erhvervet eller at sænke antallet af husdyr markant.

Klima, miljø og energi

Folkekirkens Nødhjælp baner vejen for skolerejser på ansvarlig klasse

Som det første danske rejseselskab indgår Unitas Rejser et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp om klimakompensation for fly-, bus- og togrejser.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere