02.11.2016  |  Klima, miljø og energi

Building Green slår dørene op

Bygherrer, ingeniører og andre interesserede indtager i dag Forum, når Building Green åbner dørene til årets bæredygtige byggemesse.

Kl. 9 i dag åbnede dørene i Forum, København, og årets Building Green-messe blev skudt i gang.

Den bæredygtige byggemesse byder i år på alt fra udstillere med grønne byggeløsninger til foredrag, konferencer, seminarer og debatoplæg.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Årets Building Green-program er det største og mest omfattende, som vi har haft hidtil. Som noget nyt i år sætter vi ikke kun fokus på bygninger, men placerer også bygningerne i sammenhæng med det omgivende bebyggede miljø under det overordnede tema ’Byggeriet i det bæredygtige byrum’”, fortæller projektleder Sarah Elhauge fra Building Green.

Læs også: IEA opjusterer forventningerne til vedvarende energi

Over 125 talere skal i løbet af i dag og i morgen forbi en af messens scener og holde foredrag eller skabe debat. Blandt de internationale hovednavne på den store ’main stage’ er direktør og grundlægger Julien De Smedt fra JDS/Julien De Smedt Architects, BIG-partner Jakob Lange samt grundlægger af COBE, Dan Stubbergaard.

Læs også: Kun lille opbakning til "grøn realisme"

Building Green 2016 finder sted i Forum i København den 2.-3. november, begge dage fra kl. 9 til kl. 17. Det er gratis at tilmelde sig.

-CHM

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere