Bæredygtigt byggeri

Klima, miljø og energi

Ni bygherrer vil skrive danmarkshistorie med nye boligbyggerier

Kan klimaaftrykket fra nyt byggeri reduceres til en fjerdedel allerede i dag? Det skal ni bygherrer finde svar på, efter at de er blevet udvalgt til at bygge nye boliger med en maksimal klimabelastning på 2,5 kg. CO2 per kvadratmeter.

Klima, miljø og energi

Nytænkning af traditionelle byggemetoder afgørende i bæredygtigt byggeri

Ved årsskiftet trådte BR23 i kraft og gjorde bæredygtighed til en afgørende faktor i byggeriet. Nye, øgede krav gør, at nytænkning af nogle af de traditionelle tætningsmetoder af byggeriet bliver nødvendigt.

Strategi & ledelse

KLS Pureprint: Ansvarlige Valg i Forbindelse med Ombygning

Lyden af håndværkere har den seneste tid været hverdag hos KLS PurePrint på Avedøre Holme i Hvidovre, hvor en større ombygning har været i gang. Det klassiske 80’er look er blevet skiftet ud med lyse lokaler og moderne løsninger.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Lette byggematerialer skal slanke byggeriet

Ny Rambøll rapport viser nu CO2-reduktionspotentialet ved at konvertere tunge vægkonstruktioner i porebeton, beton og tegl til lette vægopbygninger i gips. Med en potentiel besparelse på 57-89% CO2, bør vi i langt højere grad anvende lette materialer som gips, når byggeriet skal sættes på en CO2-mæssig slankekur.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere