Bæredygtigt byggeri

Klima, miljø og energi

Forsikringsselskab: Bæredygtigt byggeri er en udfordring for brandsikkerheden

Danskerne bygger mere og mere bæredygtigt, men brugen af nye byggematerialer kan udgøre en reel udfordring for brandsikkerheden. Derfor vil F&P nu løfte brandsikkerheden med nyt tryghedsudspil.

Strategi & ledelse

Bæredygtige Bygninger Ifølge EU

EU’s taksonomi forordning for klassifikation af bæredygtig økonomisk aktivitet er trådt i kraft for børsnoterede virksomheder samt virksomheder med over 500 ansatte. Vi ser i denne artikel på betydningen for byggeriet og kriterierne for, hvorledes bygninger kan karakteriseres som værende bæredygtige.

Indhold fra partner

Kommunikation

Ny master skal styrke viden og kompetencer inden for bæredygtigt byggeri

For første gang udbydes en efteruddannelse på masterniveau, der skal uddanne professionelle inden for bæredygtigt byggeri. Tværfaglighed er et centralt element i uddannelsen, da det kræver kompetencer, der rækker ud over enkelte fagligheder at opføre bæredygtigt byggeri, lyder det fra ledelsen bag uddannelsen.

Klima, miljø og energi

Bæredygtigt byggeri kræver meget mere dialog - og mod

Alle parter skal tale sammen meget tidligt i processen, hvis et byggeri skal udføres med krav om bæredygtighed. Det er en stor forandring - især i offentlige udbud.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere