14.12.2018  |  Strategi & ledelse

Bureau Veritas Certification overrækker et akkrediteret ISO14001:2015 certifikat

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er med stor glæde, at Bureau Veritas Certification den 27. november 2018 kunne overrække Deres kunde, Agtrup Plast ApS i Kolding, et akkrediteret ISO14001:2015 certifikat som bevis på, at virksomheden opfylder og efterlever kravene i den nye miljøledelsesstandard.

Agtrup Plast ApS er en plastvirksomhed, som leverer sprøjtestøbte plastemner til mange større og mindre virksomheder både i Danmark og i udlandet. Som de fortæller, har de haft stort fokus på at inddrage alle medarbejdere, opsætte miljømål i form af KPI'er og forbedringer samt generelt at udbrede miljøbevidstheden i hele organisationen. Virksomheden er i forvejen medlem af OCS - Operation Clean Sweep, som er en international organisation med fokus på at forhindre, at plast ender i verdenshavene.

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er med sine 69.000 medarbejdere en af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Vores kernekompetencer er kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed og social ansvarlighed, hvor vi hjælper virksomheder fastholde og udvikle deres brands, værdier og forretning.

Vores kerneværdi er integritet, etik og upartisk rådgivning.

Vores medarbejderes viden og erfaring med lovgivning, forretningsprocedurer, sprog og kultur i mere end 140 lande gør os til den naturlige samarbejdspartner, når det gælder både nationale og internationale opgaver.

Gennem rådgivning, uddannelse, software, m.m. skaber vi sikkerhed og værdi for vores kunder.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere