Byggeri

Klima, miljø og energi

Livstidsgaranti på arbejdstøj er en gamechanger

Du har garanteret aldrig talt, hvor mange sømme der er i dit arbejdstøj. Men prøv lige. Antallet af sømme er nemlig helt afgørende for hvor stor slidstyrke, arbejdstøjet har. Resultatet deraf kan du måle på den økonomiske – og den GRØNNE – bundlinje.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Concito: Vi skal bo på færre kvadratmeter, hvis klimaaftrykket skal ned

Byggeriet er en af de helt store hovedpiner for klimaet, og den bliver kun stærkere fremover i takt med, at vi bliver flere, og alle skal have tag over hovedet. Der er derfor al mulig grund til politisk at tage fat og med en bred indsats få skåret ned på den enorme klimabelastning fra byggeriet. Det påpeger Concito på baggrund af en ny udgivelse, Byggeriets Klimaanalyse.

Klima, miljø og energi

Sjælland sætter turbo på udviklingen af bæredygtigt byggeanlæg

Med en saltvandsindsprøjtning på 54,5 millioner sættes der nu fuld fart på udviklingen af bygge- og anlægsbranchen på Sjælland. Herunder også uddannelse og kompetencer til medarbejderne, der bidrager til det. Pengene gives til de næste tre år.

Medarbejder

Landsdækkende bæredygtighedsteam skudt godt i gang

Bygma samlede for nylig for første gang sit landsdækkende bæredygtighedsteam bestående af regionale bæredygtighedskonsulenter og lokale bæredygtighedsambassadører med henblik på at grundlægge en god indbyrdes vidensdeling.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere