30.08.2016  |  Klima, miljø og energi

Coca-Cola når vigtigt CSR-mål

Amerikanske Coca-Cola sørger nu for mere rent vand, end virksomheden selv forbruger i produktionen. Dermed er et vigtigt mål nået – endda fem år før deadline.

Den amerikanske læskedriksgigant Coca-Cola har nået et vigtigt mål: Virksomheden giver nu lige så meget vand ”tilbage” til samfundet og naturen i form af godgørende initiativer og projekter, som det populære brand selv forbruger i sin globale produktion af den ikoniske drik.

Læs også: Coca-Cola-selskab på vej mod bæredygtighedsmål

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

World Water Week

World Water Week ligger i år fra den 28. august til den 2. september. Arrangementet skal ses som et internationalt forum, der ligger grund for debat og vidensdeling omhandlende vandrelaterede problematikker og de klimaudfordringer de medfører. World Water Week henvender sig til virksomheder, forskere, borgere og politikere.

Kilde: Edie Newsroom

Målet er ellers en del af en 2020-plan og bliver dermed nået fem år tidligere end planlagt. The Nature Conserve (TNC) vurderer, at Coca-Cola gennem CSR-relaterede projekter ”gav” 191 milliarder liter vand tilbage til naturen sidste år.

Det svarer rundt regnet til 115 procent af den mængde vand, Coca-Cola selv forbruger.  Samtidig melder Coca-Cola om fremgang i arbejdet for effektiv vandudnyttelse i virksomhedens egen produktion.

Annonceringen af de positive nyheder kom netop, som World Water Week blev skudt i gang i går. World Water Week løber til den 2. september.

Muhtar Kent, formand og chief executive for Coca-Cola, udtaler:

”Denne opnåelse markerer et stolt øjeblik for Coca-Cola og vores partnere. Et mål, der startede som et håb i 2007 er i dag en realitet og en global milepæl, vi har tænkt os at holde ved selvom vores virksomhed vokser”.

Læs også: Solvatten giver rent vand i udviklingslande

Coca-Cola er med i 248 samfundsrelaterede vandprojekter i 71 forskellige lande.

-CHM

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere