09.09.2015  |  Kommunikation

Coop og Toms støtter Verdens Bedste Nyheders årlige morgenevent

Fredag d. 11. september holdes det årlige Verdens Bedste Nyheder morgenevent. Her uddeles Verdens Bedste Nyheder til morgenfriske danskere, og vi fejrer at det går bedre i verden.

Mellem kl 7.00-9.00 uddeler over 1.500 frivillige 440.000 aviser og 120.000 chokolader til morgenfriske danskere på gadehjørner, cykelstier, skoler og togstationer 140 steder i hele Danmark.

Bag den landsdækkende kampagne står FN, Danida, over 100 danske udviklingsorganisationer og 100 danske virksomheder i et stærkt samarbejde, der skal oplyse danskerne om, at kampen mod fattigdom nytter.

Årets tema: Vi lever længere og bedre
Over halvdelen af danskerne tror, at verden er blevet et værre sted de sidste 20 år. Men faktisk forholder det sig omvendt - vi lever længere og bedre globalt. Der er sket markante fremskridt på stort set alle områder: Folk lever længere i ni ud af ti lande, fire ud af fem kan i dag læse og skrive, og de mindst udviklede nationer tjener nu næsten tre gange så meget som i 1990. 

Alt det og meget mere kan du læse om på Verdens Bedste Nyheders hjemmeside.

Opbakning fra sponsorer
COOP og Toms har doneret de særlige Verdens Bedste Nyheder chokolader, der uddeles i år som den lille overraskelse. De to virksomheder har bakket stærkt op om Verdens Bedste Nyheder, lige fra kampagnens start i 2010.

”Vi er utroligt glade for vores samarbejde med de 100 virksomhedspartnere. Og at de vil være med til at sprede de gode nyheder til deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Og bidraget fra hovedsponsorerne gør en kæmpe forskel for Verdens Bedste Nyheder – og gør at vi kan komme ud til så mange danskere, som vi kan”, siger Thomas Ravn-Pedersen, sekretariatsleder.

Blandt Verdens Bedste Nyheders andre hovedsponsorer er Roskilde Festival, Novo Nordisk og Metroxpress, der har gjort det muligt at nå så mange danskere med de gode nyheder.

COOP har sponsoreret logistikken i forbindelse med uddelingen af Verdens Bedste Nyheder gennem årene. I år ved at sørge for, at de frivillige kan hente de 120.000 stykker chokolade i deres butikker over hele landet. En kæmpe hjælp til en event, der involverer så mange mennesker landet over.

Toms Gruppen har produceret årets Verdens Bedste Nyheder chokolade – naturligvis efter bæredygtige principper. Toms Gruppen deltog sidste år i udstillingen ”Afrika under Forandring” i Industriens Hus – der var arrangeret af DI og Verdens Bedste Nyheder, og promoverer Verdens Bedste Nyheder både internt og eksternt i virksomheden.

Mød alle de deltagende virksomheder her.

Mere fra Eva

Eva Harpøth Skjoldborg

Redaktør, CSR.dk

Uddannelse: cand.merc.int, Copenhagen Business School 2001. Diverse efteruddannelsesforløb i journalistik ved Danmarks Journalisthøjskole. Anden beskæftigelse: Freelanceskribent med fokus på CSR, rapportering for Maersk Gruppen, ISS, LEGO, Dansk Supermarked og Carlsberg, publikationer for Novo Nordisk. Tidlige ansættelser: Journalist og kommunikationsmedarbejder, No…

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere