14.10.2015  |  Medarbejder

Dårligt psykisk arbejdsmiljø skyld i halvdelen af alle sygedage i Europa

Forebyggelse og håndtering af arbejdsrelateret stress er i fokus i Det Europæiske Arbejdsmiljøagenturs kampagne i uge 43.

Det er et to-årigt projekt, som skydes i gang i uge 43 (18-25 oktober) under overskriften ’Gode arbejdspladser tager hånd om stress’. Ugen byder på en række aktiviteter.

Det er f.eks. en konference, der sætter fokus på psykisk arbejdsmiljø og produktivitet, gå hjem-møder og arrangementer afholdt på ungdomsuddannelser rundt i landet, der henvender sig til elever og studerende, som snart skal ud og have deres først job.

Konferencen afholdes hos Lederne 20. oktober og er arrangeret af en række arbejdsmarkedsorganisationer i det nationale netværk for arbejdsmiljø. 

Stress er et af de største arbejdspladsrelaterede helbredsproblemer i Europa. Ifølge tal fra Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur anslås dårligt psykiske arbejdsmiljø at være skyld i mere end halvdelen af alle sygedage i Europa.

Læs mere her

Mere fra Eva

Eva Harpøth Skjoldborg

Redaktør, CSR.dk

Uddannelse: cand.merc.int, Copenhagen Business School 2001. Diverse efteruddannelsesforløb i journalistik ved Danmarks Journalisthøjskole. Tidligere job: Freelanceskribent med fokus på CSR, rapportering for Maersk Gruppen, ISS, LEGO, Dansk Supermarked og Carlsberg, publikationer for Novo Nordisk. Journalist og kommunikationsmedarbejder, Novo Nordisk, fokus på CSR. Projekt…

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere