21.09.2020  |  Strategi & ledelse

Deloitte står bag nyt innovationslaboratorium

Acacia er navnet på det nye innovationslaboratorium, som skal hjælpe organisationer og små og mellemstore virksomheder med at udvikle nye bæredygtige løsninger.

Efterspørgslen på sparring i forhold til hvordan bæredygtighed og samfundsansvar kan tænkes ind i en kommerciel forretningsstrategi er stigende. Det har Deloitte nu valgt at imødekomme.

Med fokus på ligeværdige partnerskaber, har Deloitte skabt et sted, hvor organisationer og SMV’er kan få professionel rådgivning og sparring, og hvor virksomhederne kan lære af hinanden og dele viden.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi lever på en planet med begrænsede ressourcer. Vi kan ikke fortsætte ad samme vej, som industrialiseringen lagde sporene til. Vi skal finde en anden vej. Den dukker op, hver gang én virksomhed vælger at transformere sig i en bæredygtig retning. Hver gang ét menneske udviser personligt mod og lederskab, tager ansvaret på sig og evner at udfordre status quo”, siger Bahare Haghshenas, som er partner i Deloitte og executive director i Acacia.

60 virksomheder har allerede benyttet sig af de services, Deloitte tilbyder gennem Acacia, bl.a. gennem Deloittes involvering i projektet SDG Accelerator, hvor projektpartnerne over to år bistod flere end 30 virksomheder med at forretningsudvikling med udgangspunkt i verdensmålene. 

Nu står en lang række specialister og eksperter står klar til fortsat at hjælpe med at skabe resultater i form af bæredygtige løsninger på eksisterende udfordringer – løsninger der ikke bare løser en klimaproblematik, men som også er en god forretning.

- MT

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere