01.05.2012  |  Strategi & ledelse

Den gode historie i jeres virksomhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark, NBE, har nu taget hul på at besøge alle nuværende NBE-virksomheder, hvor NBE bl.a. ønsker at høre om virksomhedernes arbejde med bæredygtighed og deres forventninger til netværket.

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark, NBE, har nu taget hul på at besøge alle nuværende NBE-virksomheder, hvor NBE bl.a. ønsker at høre om virksomhedernes arbejde med bæredygtighed og deres forventninger til netværket. NBE vil meget gerne hjælpe disse virksomheder med at komme i gang med projekter, der vedrører miljø og bæredygtighed.

Herudover vil vi gerne være med til at promovere jeres virksomhed – både i pressemeddelelser, på NBE-hjemmesiden og i andre kommunikative sammenhænge. Vi vil gerne være med til at bringe den gode historie frem omkring jeres virksomhed.

Vi glæder os til at komme rundt på alle virksomhederne. Da der efterhånden er mange virksomheder i netværket, må I meget gerne skrive til hlj-teknik@aalborg.dk, hvis I ønsker et besøg i den nærmeste fremtid.

Mere fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har til formål at fremme og sikre arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet. Gennem en kombination af miljøforbedringer og erhvervsudvikling har virksomheder i Nordjylland mulighed for at for styrke deres konkurrenceevne. Virksomhederne får bl.a. gennemført en screening af deres virksomheds produktion og produkter samt mulighed…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere