17.06.2015  |  Strategi & ledelse

DI tilbyder SMV’er gratis rådgivning om bæredygtighed

Dansk Industri vil med sit projekt ’Bæredygtighed hos SMV’er’ give mindre virksomheder input til, hvordan de kan arbejde med bæredygtige løsninger.

Der er gode nyheder til små og mellemstore virksomheder, der ønsker mere viden om bæredygtighed.

Dansk Industri (DI) har nemlig skudt projektet ’Bæredygtighed hos SMV’er’ i gang, der skal hjælpe de mindre virksomheder til at tænke mere bæredygtigt, skriver DI på din hjemmeside.

Læs også: Bæredygtighed er noget man tjener penge på

”Vi har plads til 40 virksomheder, der vil få ny viden og inspiration til, hvordan de kan arbejde med bæredygtighed i hverdagen”, siger lektor Trine Mønsted Nielsen, VIA University College, der leder projektet.

’Bæredygtighed hos SMV’er’, der er et partnerskab mellem erhvervsnetværket Green Network og VIA University College, har fokus på videnindsamling og –deling.

Læs også: Få viden om grøn omstilling

Projektet løber fra sommeren 2015 til efteråret 2016. For at deltage skal en eller flere fra virksomheden møde op i alt tre dage i løbet af projektperioden.

Det er gratis at deltage, og der er stadig ledige pladser. Læs mere om projektet her

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Stendorff Meier

Redaktionsassistent

Uddannelse: Bachelor i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet 2012-2015. Kandidatstuderende i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet. Fokusområder: socialstof, arbejdsmiljø, installationsbranchen og festivaler. 

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere