27.08.2018  |  Kommunikation

DIEH i podcasten Bæredygtig Business

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med partnerskaber får DIEH 1+1 til at give 3”, forklarer DIEHs Direktør Mikkel Stenbæk Hansen i et interview med Steffen Max Høgh til podcasten Bæredygtig Business. Sammen med Anders Barsøe fra Letz Sushi og Christian Møller-Holst fra Goodwings dykker de ned i, hvad partnerskaber kan i arbejdet med at fremme ansvarlige værdikæder og bæredygtighed.

’Hvad er det partnerskaber kan?’ var spørgsmålet, da DIEHs direktør Mikkel Stenbæk Hansen blev interviewet af Steffen Max Høgh til podcastserien Bæredygtig Business. For DIEH er dialog, samarbejde og partnerskaber vejen frem, hvis vi skal fremme ansvarlighed i værdikæder og indfri verdensmålene. ”Med partnerskaber kan vi få 1+1 til at give 3”, siger Mikkel og forklarer i podcasten, hvad DIEH er for en størrelse, og hvorfor det skaber værdi at arbejde med partnerskaber i forhold til etisk handel. Du kan i podcasten også høre Anders Barsøe fra Letz Sushi og Christian Møller-Holst fra Goodwings fortælle om, hvordan de bruger partnerskaber i deres bæredygtighedsindsats.

Lyt til podcasten her.

Mere fra DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K

Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) er den danske alliance for etisk handel, der samler førende virksomheder, NGO'er, erhvervs- og brancheorganisationer, offentlige instanser og fagbevægelsen i et unikt netværk.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere