Etisk Handel Danmark

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K

Branche/Sektor:

Organisationer/NGO

Om

Etisk Handel Danmark er den samlende platform for virksomheder og organisationer, der arbejder for ansvarlig handel og bæredygtig udvikling. Vi styrker viden og samarbejde om samfundsansvar og bæredygtighed i globale værdikæder, fordi handel skal respektere menneskerettigheder og tage hensyn til miljø og klima. Etisk Handel Danmark står bag videnscenter for bæredygtige værdikæder, akademi for e…

Læs mere  

Om

Etisk Handel Danmark er den samlende platform for virksomheder og organisationer, der arbejder for ansvarlig handel og bæredygtig udvikling. Vi styrker viden og samarbejde om samfundsansvar og bæredygtighed i globale værdikæder, fordi handel skal respektere menneskerettigheder og tage hensyn til miljø og klima. Etisk Handel Danmark står bag videnscenter for bæredygtige værdikæder, akademi for etisk handel, medlemsnetværk og en række multi-stakeholder partnerskaber og alliancer.

Kontaktpersoner

Lotte Frøjk Knudsen

Kommunikationsansvarlig

Jacob Lykke Andersen

Drifts- og udviklingskoordinator

Events

Webinar 28 Mar 2023

Webinar: Joining forces - driving change

Join us for this webinar to get insights and inspiration on how sustainability initiatives in the value chain can support responsible sourcing and create impact.

13:00 Online
Webinar 29 Mar 2023

Webinar: Biodiversitet i globale værdikæder

Virksomheder er dybt afhængige af naturen, specielt dem der er tæt forbundet til den i form af landbrug, fiskeri m.m. Men hvordan integrerer man som virksomhed hensyn til biodiversitet i sin produktion og værdikæde?

14:00 Online
Webinar 14 Apr 2023

Webinar: klimakrav i leverandørkæden

Vores forbrug af fødevarer påvirker klimaet hele vejen ned igennem værdikæden, ligefra dyrkning af afgrøder til produktion, emballering, transport og salg.

09:00 Online

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere