29.06.2022  |  Strategi & ledelse

Diplomuddannelse i bæredygtig virksomhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Helt ny efteruddannelse, der giver dig styr på det konkurrencemæssige aspekt i bæredygtighed

Diplomuddannelsen i bæredygtig virksomhed er specialudviklet til at styrke virksomhedens konkurrence-evne i forhold til hele værdi- og forsyningskæden.

Denne uddannelse giver dig alle de værktøjer, du skal bruge til at definere udviklingsmuligheder i din virksomhed med særlig fokus på bæredygtighed. Når forbrugerne efterspørger dokumentation på, at de handler bæredygtigt og med et CSR-perspektiv, skal virksomheden nemlig have medarbejdere, der kan omsætte viden om bæredygtighed til helt konkrete tiltag i hverdagen.

Merkantil vinkel på bæredygtighed
Uddannelsens fag har især fokus på det konkurrencemæssige aspekt i bæredygtighed. Med fokus på bæredygtighed i alle dele af virksomheden træner uddannelsen dig i at igangsætte strategiske, taktiske og operationelle mål, der kan understøtte virksomhedens vej mod cirkulær økonomi.

Med en merkantil vinkel på bæredygtighed sikrer du også, at virksomheden er klædt på til at håndtere markedsførings- og kommunikationsstrategier, der kan tydeliggøre virksomhedens bæredygtige ansvarlighed og CSR.

Bæredygtig uddannelse for alle, der arbejder med grøn omstilling
Diplomuddannelsen i bæredygtig virksomhed er oplagt for alle, der arbejder med den grønne omstilling i virksomheden - både strategisk, taktisk og operationelt.

Den giver relevante værktøjer og viden til fx indkøbere, produktudviklere, salgs- og markedsføringsmedarbejdere, rådgivere, investorer, shipping- og logistikfolk, fabrikschefer samt personaleledere.

Læs meget mere om uddannelsen her på eaaa.dk

Mere fra Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus

https://eaaa.dk

Erhvervsakademi Aarhus - et af landets største erhvervsakademier På Erhvervsakademi Aarhus udvikler og gennemfører vi praksisnære videregående uddannelser. Vi er et af landets største erhvervsakademier med: 5.000 fuldtidsstuderende 5.000 deltidsstuderende 400 ansatte Erhvervsakademi Aarhus blev etableret i 2009. Erhvervsakademi- og profe…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere