14.06.2022  |  Klima, miljø og energi

DSV - Verdens nu tredjestørste transport- og logisitikvirksomhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hør mere om DSV A/S fremtid og hvorfor det er så vigtigt at arbejde med skalerbare og ensrettede processer på Bureau Veritas Kick Off 2022 - Shaping a World of Trust, hvor vi blandt andet får besøg af Michael Ebbe, Group CFO, DSV A/S.

DSV A/S har bl.a. gennem opkøb af Panalpina i 2019 og Global Integrated Logistics (GIL) i 2021 etableret sig blandt de førende logistik- og transportvirksomheder. Med investeringer for mere end 60 milliarder kroner i forbindelse med de seneste to opkøb er virksomheden nu verdens tredjestørste transport- og logistikvirksomhed med 75.000 medarbejdere i mere end 90 lande. Ender virksomhedens vækstrejse så her? Næppe!

Samtidig med de massive opkøb har virksomheden formået at ensrette forretningsgange og processer i virksomheden, og i 2021 kunne DSV A/S med forståelig stolthed modtage ét globalt multicertifikat, der dækker både kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001) og arbejdsmiljø (ISO 45001) for flere end femhundrede af virksomhedens kontorer i hele verden.

Men hvorfor er det så vigtigt at arbejde med skalerbare og ensrettede processer hos DSV A/S? Og hvordan er det lykkedes at integrere opkøbene så hurtigt og skabe fælles processer og medarbejderengagement omkring den gode kundeoplevelse? Det kan du høre meget mere om på Bureau Veritas Kick Off 2022, hvor du også får Michael Ebbes bud på, hvordan virksomheden ser ud om 5-10 år.

Udover DSV A/S kan du se frem til høre virksomheder som BESTSELLER, Blue Water Shipping A/S og Kompan A/S fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity torsdag den 11. august 2022 i Messe C i Fredericia.

Det overordnede tema for Bureau Veritas Kick Off 2022 er Shaping a World of Trust, og fælles for dagens oplægsholdere er, at de alle taler ind i emnerne bæredygtighed og cybersecurity. Læs mere om oplægsholderne og gå på opdagelse i dagens program.

Tilmeld dig nu...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere