02.06.2023  |  Klima, miljø og energi

ECO CABLE - nyt miljøinitiativ fra Prysmian Group

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til vurdering, dokumentation og lancering af vores mest bæredygtige kabler

Velkommen til ECO CABLE, det seneste miljøinitiativ fra Prysmian Group, som leverer gennemskuelig vurdering og dokumentation for en række af vores mest miljøvenlige kabler. Bæredygtig forretningspraksis bliver stadig vigtigere, og der er mange forskellige måder at opnå en væsentlig miljøeffekt på. Derfor introducerer vi ECO CABLE til støtte for vores kunders miljøarbejde. 

ECO CABLE som koncept er vores løfte om at udvikle og lancere en række kabler med en lavere miljøpåvirkning sammenlignet med vores standard kabelsortiment. ECO CABLE mærkede kabler vil leve op til Prysmian Groups foruddefinerede kvalitetsniveau og dokumentationen vil give et klart billede af et kabels miljøpåvirkning med hensyn til CO2-udledning, kemiske stoffer og fire andre parametre.

Formålet med ECO CABLE konceptet er at gøre det lettere for vores kunder at vælge kabler til at bygge fremtidens boliger, kontorer, fabrikker og infrastruktur. Kun vores kabler med en lav miljøpåvirkning er med i ECO CABLE konceptet.

ECO CABLE dokumentation er gratis tilgængelig, så du altid har adgang til den og nemt kan bruge den når nødvendigt. Dette gør ECO CABLE til et nyttigt og fleksibelt værktøj i situationer, hvor gennemskuelighed og dokumentation er vigtig.

Prysmian Group ECO CABLE koncept er baseret på seks målbare og internationalt anerkendte vuderingskriterier - til bedømmelse af et kabels miljømæssige fodaftryk.

1. Kulstofsudledning
2. Kemiske stoffer
3.  Genbrug og genanvendelse
4. Cirkulære materialer
5. CPR og CBI 
6. Transmissions effektivitet

Læs mere på vores hjemmeside eller download vores brochure herom eller kontakt vores sælger Ole Due på mobiltelefon +45 60 39 26 29 og e-mail ole.due@prysmiangroup.com for at høre mere herom.

Denne artikel er en del af temaet I fokus: bæredygtigt byggeri

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

https://dk.prysmiangroup.com/

Hos Prysmian Group Danmark kan vi hjælpe dig med alt fra standardkabler til avancerede kabelløsninger til industri, infrastruktur, transport, elforsyning og telecom.  Og hvis vi ikke har det specielle kabel, du leder efter - så udvikler vi det efter dine behov. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere