I fokus: bæredygtigt byggeri

Klima, miljø og energi

Individual EPDs per Mouse Click

New function in SchüCal calculation software simplifies sustainable construction

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Mere grønt byggeri i Forum

Cirkulær økonomi, en frivillig bæredygtighedsklasse, masser af udstillere og besøgende samt uddelingen af Det Bæredygtige Element. Dag et på Building Green 2018 bød på lidt af hvert.

Klima, miljø og energi

Innovative løsninger i øjenhøjde fremmer det bæredygtige byggeri

Det handler om respekt for naturens ressourcer, om byggerier der skal holde i mange år, om kvalitet i yderste led og om genbrug og genanvendelse af materialer. Med et skarpt fokus på bæredygtige løsninger, forsyner Lindab byggebranchen med komponenter til ventilation, tag, facader, tagrender og porte.

Indhold fra partner

Samfund

Den ansvarlige bygherre skal kunne dokumentere sin indsats

Mærknings- og certificeringsprogrammer vinder frem i byggebranchen, og det vil komme hele samfundet til gode, mener Green Building Council. En guide fra Statens Byggeforskningsinstitut og GXN Innovation har udvalgt de 10 vigtigste på det danske marked.

Klima, miljø og energi

thinkstep and EPEA join forces to enable Cradle to Cradle® Innovation

Stuttgart/Hamburg, March 7, 2018: thinkstep AG and EPEA Internationale Umweltforschung GmbH have announced a strategic partnership to scale EPEA’s Cradle to Cradle® (C2C) concept using thinkstep software solutions and offer combined services with value-added benefits to their respective clients.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Renere luft for færre penge

Vi skal have mere fokus på ren luft, når vi bygger nye huse, mener Lindab, som har udviklet et intelligent ventilationssystem til kontorer, sygehuse eller undervisningsbygninger

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Boligbyggeriet Arenahaven i Ørestaden DGNB-certificeres

ATP Ejendommes boligudviklingsprojekt, Arenahaven, der i løbet af de kommende år vil stå færdig i Ørestaden, rummer bæredygtige kvaliteter, der ligger markant over kravene i det danske bygningsreglement, og som skal føre til en DGNB-certificering, når boligerne står færdige i 2020.

Indhold fra partner

Samfund

”Vi renoverer for lidt og for langsomt”

Renoveringen af den eksisterende bygningsmasse i Danmark går for langsomt. Derfor vil samfundspartnerskabet Rebus gøre processerne nemmere for alle parter, til glæde for samfund, miljø og mennesker.

Klima, miljø og energi

Ombygning af Ørkenfortet DGNB-certificeres

Det tidligere Nordea-domicil – også kendt som Ørkenfortet i folkemunde – vil i de kommende år blive forvandlet til et femstjernet Hilton hotel, der skal stå som et nyt vartegn ud til Københavns Havn. I ombygningen er der indarbejdet både miljømæssige, sociale og økonomiske forhold, der skal føre til en DGNB-certificering.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Webinar: Circular Economy policies - Tackling Your Strategy

Tackle your future challenges and identify opportunities by working through Circular Economy issues.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bæredygtigt byggeri kræver mere end løs snak og båltaler

Begreberne bæredygtighed og cirkulær økonomi er i denne tid kommet på alles læber, og det gælder også indenfor byggeriet, der er et af de mest ressourceforbrugende områder overhovedet. Uanset politisk overbevisning er de fleste efterhånden enige om, at vi bliver nødt til at gøre noget for at sikre kloden fremover.Vi kan dog desværre konstatere, at når det gælder bæredygtighed, halter byggebranchen bagefter.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere