Dansk Standard

www.ds.dk/da

  • ds@ds.dk
  • 39 96 61 01
  • Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn

Branche/Sektor:

Rådgivning/konsulenter

Om

Målet med vores ydelser er at styrke erhvervslivets og samfundets konkurrenceevne og bæredygtighed.

Vi er den nationale standardiseringsorganisation, der sikrer vores medlemmer indflydelse på standarder gennem varetagelse af europæiske og internationale sekretariater. Vi tilbyder rådgivning og uddannelse med udgangspunkt i standarder og best practices. Vi vil være kendt som drivkraft…

Læs mere  

Om

Målet med vores ydelser er at styrke erhvervslivets og samfundets konkurrenceevne og bæredygtighed.

Vi er den nationale standardiseringsorganisation, der sikrer vores medlemmer indflydelse på standarder gennem varetagelse af europæiske og internationale sekretariater. Vi tilbyder rådgivning og uddannelse med udgangspunkt i standarder og best practices. Vi vil være kendt som drivkraften, der gennem standardisering og miljømærkning højner kvaliteten i det danske samfund og styrker væksten i det danske erhvervsliv.

Dansk Standards mission

  • Vi leverer standarder, miljømærker og konsulentydelser, der styrker dansk erhvervslivs konkurrenceevne og gavner vores samfund.
  • Vi fremmer viden om standarder og miljømærker - og deres værdi.
  • Vi sikrer dansk indflydelse på internationale standarder og kriterier for miljømærker.

Dansk Standard som rådgiver Et væsentligt element i CSR-arbejdet er dialogen med interessenterne. Både i den internationale standard ISO 26000 og i den danske certificerbare DS 49001, er der krav om inddragelse af interessenter. Dansk Standard tilbyder hjælp til at indarbejde denne proces. Dels til at kortlægge virksomhedens interessenter, dels til at komme i konstruktiv og systematisk dialog med dem. Vi klæder virksomheden på til selv at gennemføre CSR-arbejdet CSR er relevant for alle virksomheder uanset størrelse, for CSR kan implementeres i alle typer virksomheder og organisationer.

Kontakt os for et uforpligtende møde om, hvordan I skaber værdi med CSR.

Kontaktpersoner

Nina Vindel

Presseansvarlig

Events

Kursus 04 Mar 2019

Kickoff: Vær med til at sætte standarder, der bidrager til de 17 verdensmål

I forlængelse af to nye standardiseringsområder vedrørende cirkulær økonomi og bæredygtig finansiering skal der udarbejdes standarder inden for bæredygtig udvikling. Begge arbejdsområder har fokus på de 17 verdensmål.

14:00 Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn.
Kursus 21 Mar 2019

Sådan kombinerer du arbejdsmiljø og miljøledelse i samme system

På kurset lærer du, hvordan miljø- og arbejdsmiljøledelse kan integreres med hinanden og hvordan du dermed opnår synergier og frigør ressourcer.

08:30 Göteborg Plads 1, Nordhavn
09 Apr 2019

Sådan anvender du miljøledelse til at arbejde med FN’s bæredygtighedsmål

Kurset viser dig, hvordan I kan bruge et miljøledelsessystem til at arbejde struktureret med FN's bæredygtighedsmål og til at identificere, hvilke mål der er relevante for din virksomhed, samt hvordan I arbejder med risikostyring og løbende forbedringer.

08:30 Göteborg Plads 1, Nordhavn

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere