Dansk Standard

www.ds.dk/da

  • ds@ds.dk
  • 39 96 61 01
  • Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn

Branche/Sektor:

Rådgivning/konsulenter

Om

Dansk Standard udvikler og udgiver standarder, udbyder kurser og tilbyder rådgivning. Målet med vores ydelser er at styrke erhvervslivets og samfundets konkurrenceevne og bæredygtighed.

Dansk Standard er Danmarks standardiseringsorganisation. Vi giver vores kunder mulighed for at deltage i udviklingen af europæiske og internationale standarder og dermed få indfl…

Læs mere  

Om

Dansk Standard udvikler og udgiver standarder, udbyder kurser og tilbyder rådgivning. Målet med vores ydelser er at styrke erhvervslivets og samfundets konkurrenceevne og bæredygtighed.

Dansk Standard er Danmarks standardiseringsorganisation. Vi giver vores kunder mulighed for at deltage i udviklingen af europæiske og internationale standarder og dermed få indflydelse på fremtidens markedskrav. Vi rådgiver og underviser også med udgangspunkt i standarder og best practices.

Vores vision er at skabe vækst i erhvervslivet og kvalitet i samfundet. 

Dansk Standard arbejder for alle i Danmark. Også for dem, der ikke kender os. Lige fra verdensomspændende virksomheder og mindre iværksættere til patienten på sygehuset og barnet på legepladsen.

Dansk Standard er en erhvervsdrivende fond. Det betyder, at vores overskud investeres i udvikling af nye samfundsnyttige aktiviteter.

Dansk Standard som rådgiver

Et væsentligt element i CSR-arbejdet er dialogen med interessenterne. Både i den internationale standard ISO 26000 og i den danske certificerbare DS 49001, er der krav om inddragelse af interessenter. Dansk Standard tilbyder hjælp til at indarbejde denne proces. Dels til at kortlægge virksomhedens interessenter, dels til at komme i konstruktiv og systematisk dialog med dem. Vi klæder virksomheden på til selv at gennemføre CSR-arbejdet CSR er relevant for alle virksomheder uanset størrelse, for CSR kan implementeres i alle typer virksomheder og organisationer.

Kontakt os for et uforpligtende møde om, hvordan I skaber værdi med CSR.

Kontaktpersoner

Lisa Klæsøe

Presseansvarlig

Jobs

Dansk Standard søger to seniorkonsulenter med fokus på ledelse, kvalitet og bæredygtighed

Brænder du for at formidle budskaberne i ledelsesstandarder og for at motivere virksomheder og organisationer til at modne deres arbejde med bæredygtighed og kvalitet?

Frist: 10.08.2021 Københavnsområdet

Navnenyt

Events

Kursus 30 Aug 2021

Diplomkursus i ISO 14001 Miljøledelse

Bæredygtighed er i dag af stor betydning for alle organisationer, offentlige som private, og med et ledelsessystem efter ISO 14001-standarden kan denne dagsorden sættes i en struktur i jeres organisation, så I synliggør jeres mål og vejen til at opnå dem.

09:00 Microsoft Teams
Kursus 02 Sep 2021

Miljøledelse med udgangspunkt i FN's verdensmål

Hvordan kan din organisation arbejde systematisk med FN's verdensmål? På vores kursus får du viden om, hvordan du kan bruge miljøledelsessystemet ISO 14001 til at arbejde struktureret med verdensmålene, samt hvordan du identificere mest de relevante.

09:00 Dansk Standard, 12 etage, Sal 1 Göteborg Plads 1 2150 Nordhavn
Kursus 16 Sep 2021

Energiledelse ISO 51000:2018 - Sådan anvender du standarden

Kurset præsenterer dig for indholdet i ISO 50001-standarden og lærer dig samtidig, hvordan de enkelte krav efterleves i praksis. Kurset tager dig igennem faser ved implementering, forskellige øvelser og afsluttes med en eksamen.

09:00 Dansk Standard, 12 etage, Sal 1 Göteborg Plads 1 2150 Nordhavn

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere