I fokus: ansvarlig brug af nye teknologier

Automatisering, kunstig intelligens, robotteknologi, intelligente enheder, osv kan give mange fordele. Men alle har de implikationer for diverse menneskerettigheder og for jobmarkedet. Læs om, hvordan man kan arbejde ansvarligt med de nye muligheder.

Samfund

Indspark: Behov for retningslinjer til at sikre bæredygtig brug af kunstig intelligens

Kunstig intelligens (AI) er med høj fart på vej ind i vores hverdag. Vi kan ane en nær fremtid, hvor vi er omgivet af AI, som gør vores liv lettere på mange måder. Men AI skaber også en række udfordringer, og der er behov for retningslinjer, der kan være med til at sikre, at AI anvendes bæredygtigt i forhold til globale udfordringer.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Artificial Intelligence and Human Rights: We Need to Talk about the Use Phase

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

A Human Rights Review of the Facebook Oversight Board

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Cyberangreb kan ramme alle – har du styr på informationssikkerheden?

I takt med øget digitalisering stiger risikoen for hackerangreb og anden IT-kriminalitet. Derfor er det afgørende at have effektive værktøjer og processer for informationssikkerhed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Skab tillid med informationssikkerhed

Digitalisering er en stor drivkraft for innovation, effektivisering og mange andre fordele. Men med øget digitalisering stiger også risikoen for hackerangreb og anden IT-kriminalitet. Derfor er det afgørende at have værktøjer til og processer for at undgå disse risici. ISO/IEC 27001 for informationssikkerhed er et uundværligt værktøj for enhver organisation.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Næste år skal virksomheder have styr på dataetik

Potentialet i brugen af nye teknologier er enormt, men der følger et lige så stort ansvar for at beskytte menneskerettigheder med. Principper og guidelines for at sætte retning og håndtere disse vokser frem fra flere sider. Det handler egentlig ikke om teknologi.

Menneskerettigheder

Human Rights Assessments in the Decisive Decade: Applying UNGPs in the Technology Sector

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Specifikationer skal sikre ansvarlig brug af kunstig intelligens i offentlig sagsbehandling

Specifikationer fra Dansk Standard skal være med til at sikre etik og gennemsigtighed i anvendelsen af kunstig intelligens i offentlig sagsbehandling og gøre det lettere for myndighederne at arbejde med teknologien.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

A New Transparency Challenge for Business and Human Rights

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

AI belyser danske virksomheders CO2-udledninger

Kunstig intelligens er på vej til at ændre verden, og KPMG arbejder med en række konkrete AI-projekter, der skal sikre, at de nye værktøjer bliver brugt etisk forsvarligt og til at løse globale udfordringer.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Det skal være nemmere at bruge kunstig intelligens

Kunstig intelligens åbner mange muligheder og fordele, men også dilemmaer og etiske overvejelser, som Dansk Standards retningslinjer skal være med til at løse.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

En køreplan for kunstig intelligens

"An Operating Model for Sustainable AI" er den ramme som KPMG benytter som grundlag for rådgivning og implementering af AI hos etablerede kunder verden over.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Human Rights Assessments in the Decisive Decade: Innovative Approaches for the Technology Sector

Addressing the challenges in undertaking human rights assessments in the technology industry.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Cyberangreb er en af de største trusler mod danske virksomheder

Cyberangreb kan ramme alle, store som små, og kan have voldsomme konsekvenser for forretningen. Men det kan virke som en uoverskuelig opgave at få styr på cyber- og informationssikkerheden – især for mindre virksomheder. Standarden ISO/IEC 27001 er et nyttigt værktøj til at strukturere, prioritere og dokumentere arbejdet.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere