19.06.2022  |  Klima, miljø og energi

EMBALLAGE TIL ENGANGS-/ UNDERSØGELSESHANDSKER DELVIST FREMSTILLET AF GENANVENDT PAP

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ansells dispensere til engangs-/ undersøgelseshandsker og udvendige transportkartoner er genanvendelige og fremstillet med mindst 70 % genanvendeligt pap.

Emballagemærke

Ansell introducerer et nyt mærke på vores dispensere til engangs-/undersøgelseshandsker og vores udvendige transportkartoner. Seglet signalerer to vigtige ting:

  1. Vores dispensere og kartoner er fremstillet med minimum 70 % genanvendt pap. Vi har sørget for emballage, der omfatter genanvendt pap som en del af vores forpligtende engagement til bæredygtighed.
  2. Efter brug kan vores dispensere og kartoner genanvendes. Vi bruger ikke yderligere emballagekomponenter, og vi undgår trykte brugsanvisninger, hvor det overhovedet er muligt. Vi opfordrer vores kunder til at holde fast i denne cyklus og lade emballagen indgå i deres lokale genanvendelsesstrøm igen efter brug.

Dette gælder for alle vores dispensere til engangs-/undersøgelseshandsker og transportkartoner, selv kartonerne uden emballagemærket med blot en enkelt undtagelse: MICROFLEX® 31-103 Komposterbare handsker, der er pakket i komposterbare PE-poser, hvor der opnås mere end 90 % bionedbrydelighed på mindre end 180 dage på industrielle komposteringsanlæg.

Mere fra Ansell Healthcare Europe NV

Ansell Healthcare Europe NV

https://www.ansell.com/dk/da/

  • Lyskær 3C 2730 Herlev

.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere