27.09.2021  |  Samfund

For en lysere fremtid

Indhold fra partner Hvad er dette?

Derfor støtter vi de kvindelige iværksætter i Solar Sisters. Vi ønsker at være med til at bidrage til en lysere fremtid, ved at fremme adgangen til miljøvenlige og sunde belysningsløsninger i landdistrikterne i Tanzania.

At styrke mennesker og på den måde bidrage til et bedre samfund, er en af vores bæredygtigheds strategier.

Vi tror på, at hvis vi tager action på social ansvar i dag, vil vi have bedre muligheder for en succesrig forretning i morgen.
 
80 % af Tanzanias befolkning lever uden adgang til elektricitet og i stor fattigdom.

Ved at støtte Solar Sisters og deres arbejde i Tanzania, er Bright Future med til at gøre en forskel for belysningen i lokalsamfundet og giver kvinderne mulighed for et bedre liv.
 
De kvindelige iværksættere modtager træning og startsæt, så de på den måde kan få startet deres salg.
 
En væsentlig del af dette bidrag, udfører vi ved at støtte Bright Future, hvis hovedformål er at skabe en lysere fremtid for mennesker i nød.
 
Derfor har vi siden 2015 bidraget til Solar Sisters i Tanzania, som er en non profit og en ikke statslig organisation, der arbejder for at fremme kvindelig iværksætter.

Solar Sisters arbejder for at uddanne og støtte kvinderne, så de kan levere solbelysning i landdistrikter, hvor elnettet er meget dårligt og derved giver kvinderne mulighed for en indkomst, samt sørge for lys til lokalsamfundet.

Solar Sisters blev grundlagt i 2010 og gennemfører også solcelleprojekter i Uganda og Nigeria. Fagerhult yder et årligt bidrag til Solar Sister, vi har også nedsat en projektgruppe på seks Bright Future -ambassadører.

Deres hovedformål er at informere om projektet, følge op på resultaterne, skabe engagement og undersøge muligheder for at udvide projektet.

Alle bidrag indsamlet via ambassadørerne går direkte til udvalgte hjælpemidler, der er blevet evalueret gennem besøg hos entreprenørerne i Tanzania.

I 2020 blev der doneret 100 cykler for at lette salget og tilføre familien merværdi

Følg projektet på Instagram her: Bright Future by Fagerhult (@fagerhultbrightfuture) • Instagram photos and videos

Læs mere her: Bright Future - Fagerhult (Danmark)

Hvordan kan du hjælpe?

Du kan donere her: Home - Solar Sister

Tags: Fagerhult AS

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

FagerhultVi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs.Med vores omfattende viden om belysning ogvores brede sortiment får du en partner til hele projektet.Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.For os handler bæredygtighed om balance og langsigtethed.Det gælder både roduktion, investeringer, sociale aspekter ogtekniske innovationer.Vi elsker ly…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere