Energieffektivisering

Klima, miljø og energi

Nu skal millionerne rulle mod grøn omstilling

En nyligt indgået politisk aftale gør det nemmere for virksomheder at få hjælp til grøn omstilling.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Danske Bank og Realkredit Danmark: Lån til bæredygtige formål og lån til energieffektive boliger skal være særligt fordelagtige

Danske Bank lancerer grønne lån til danske boligejere, der bor i huse med de bedste energimærker. ”Det er endnu et led i det markante skifte, vi gennemfører i disse år. Vi skal som bank og realkreditinstitut have modet til at gøre forskel i vores lånetilbud. Lån, der bidrager til den grønne omstilling, skal være mere attraktive, end andre lån. Med de nye lån ønsker vi som noget nyt også at give en fordel til de kunder, der vælger at bo i de mest energieffektive ejendomme”, siger Danske Banks privatkundedirektør, Mark Wraa-Hansen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

IFU kan støtte energiprojekter i Ukraine og Georgien

Det er en politisk prioritet at støtte udviklingen i Ukraine og Georgien. Som en del af det danske Naboskabsprogram tilbyder IFU risikovillig kapital og tilskud til projekter inden for energieffektivisering og vedvarende energi.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Plastindustrien og Energistyrelsen indgår ny aftale om energieffektivisering

16 danske plastvirksomheder styrker indsatsen for et lavere energiforbrug og en mindre CO2-udledning. Det sker gennem en ny brancheaftale mellem Plastindu-strien og Energistyrelsen om energieffektiviseringer i branchen. Aftalen gavner både den grønne omstilling og plastvirksomhedernes bundlinje.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere