15.10.2021  |  Kommunikation

Entreprenør inviterer til et indblik i plastuniverset

I forbindelse med Global Entrepreneurship Week åbner Aage Vestergaard Larsen fabriksdørene op og inviterer til en introduktion i genanvendelse af plast.

Uge 45 står i iværksætternes tegn med 170 lande verden over, der holder Global Entrepreneurship Week. Og i år er der fokus på den grønne omstilling og bæredygtighed.

For at bakke op om såvel den internationale iværksætteruge, som den grønne omstilling, indbyder plastentreprenøren Aage Vestergaard Larsen, onsdag den 10. november 2021 derfor alle iværksættere med interesse for genanvendelse af plast til en introduktion i brugen af genanvendt af plast og en fabriksrundtur.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Genanvendelse må ikke blive eneste løsning på plastikproblematikken

Deltagerne vil også få mulighed for blandt andet at sparre med Mariagerfjord Erhvervsråd omkring de økonomiske muligheder, der er i forbindelse med en eventuel opstart af egen virksomhed.

”Vi får ofte henvendelser fra nystartede og kommende iværksættere med interesse for den grønne omstilling. Fælles for alle henvendelserne er et ønske om mere viden om genanvendelse af plast og om at se en plastgenanvendelsesvirksomhed i drift. De ønsker vil vi gerne imødekomme og Global Entrepreneurship Week er en god anledning til at åbne fabrikken og bakke op om den globale iværksætteruge”, lyder det fra virksomheden i en pressemeddelelse.

- HCL

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere